Languages

Location: Zabola
    November 19th, 2018
    Jótékony mulatság – II. Erzsébet-bál Zabolán

A második alkalommal megszervezett zabolai Erzsébet-bálon több mint 12 ezer lej gyűlt össze a segítő szándékú bálozóknak köszönhetően.

February 20th, 2018 - February 20th, 2018
    Category:
    Egy falugondnok megbízható és őszinte

Nagy Erzsébetet, a háromkúti falugondnokot az Erdélyi Magyar Televízió stábja kísérte el munkájában, a róla készült film itt tekinthető meg >>>

February 14th, 2018
    Betegek világnapja Búzásbesenyőben is

Szombaton, február 10-én a búzásbesenyői Gondviselés Háza Idősek Otthonában is megünnepeltük a Betegek világnapját. Ez alkalommal Czikó László, a búzásbesenyői római katolikus plébános tartott ünnepi misét a bentlakóknak. Ezt követően a helyi katolikus gyülekezet ünnepi ebéddel és süteménnyel vendégelte meg az otthon összes lakóját. Köszönjük nekik!

February 2nd, 2018 - February 24th, 2018
    Február 11. a betegek 26. világnapja

Nézd, ő a te fiad… Nézd, ő a te anyád. Attól az órától fogva házába fogadta őt a tanítvány. (Jn 19, 26-27)

November 24th, 2017 - November 24th, 2017
    Category:
    A szükség tényleg közelről látszik

Két olyan emberi történetet ismertetünk, ahol a sors nem volt kegyes, nem a legszerencsésebben alakult az életük. Hozzájuk a hét minden napján bekopognak a munkatársak.

November 13th, 2017
    Sikeresen zajlott az első Ápolás és életminőség konferencia Marosvásárhelyen

Több mint 120 hazai és külföldi résztevővel zajlott az Ápolás és életminőség című, három nyelvű nemzetközi konferencia 2017. november 10-12. között.

September 15th, 2017 - September 15th, 2017
    Category:
    Kerékpározás az otthoni gondozás fontosságáért

Szeptember 13-21. között egy 12 tagú belga kerékpározó csapat halad át Románia területén, azzal a céllal, hogy több mint 1000 km-t tekerve, érintve 14 települést és végül Bukarestbe érkezve, felhívja a figyelmet az idősgondozás szükségességére és fontosságára Romániában.

February 16th, 2017 - February 16th, 2017
    Adományok a legjobbkor - sikeres volt a Szent Erzsébet-gyűjtés

2016. novemberében került sor a minden évben hagyományosan, Erdély templomaiban szervezett Szent Erzsébet-gyűjtésre. Ez alkalommal az idős és beteg testvéreinket segítő Otthoni beteggondozó szolgálat tevékenységének a támogatására fordítjuk az adományokból befolyt összeget.

February 10th, 2017
    Február 11. a betegek 25. világnapja

Csodálat Isten tettei iránt: „Nagyot tett velem a Hatalmas…” (Lk 1,49)

Pages