Languages

Családsegítés

• February 13th, 2019 - February 28th, 2019
    Farsangra készülő gyergyói szépkorúak

Évtizedes hagyománya van annak, hogy a gyergyószéki időseknek farsangi mulatságot szervez a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő csapata. Alkalmas helyszín erre a gyergyóremetei közösségi ház, ahová több mint kétszázan szoktak megérkezni és egy délutánt együtt tölteni, a nagy vigasság után pedig Illést eltemetni.

December 10th, 2018
    Kis gondolat, nagy csoda

A Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programjának szervezésében 2018. december 4-én került sor a hagyományos adventi találkozóra.

November 26th, 2018
    A családom napja

A Gyulafehérvári Caritas munkatársai ebben az évben is több Hargita megyei településen szerveztek családnapot. Székelyudvarhelyen, Máréfalván, Farkaslakán, Székelyszentléleken, Kisgalambfalván, Siménfalván és Zetelakán közel 250 gyereket és azok családját sikerült bevonni a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság és a helyi Önkormányzatok által támogatott rendezvényekbe.

November 12th, 2018
    Nyári iskola

A programban 5 Hargita megyei településen, 7 csoportban, összesen 150 gyermek vett részt.

Location: Székelyudvarhely
    October 31st, 2018
    A józanság útján

A Katolikus Alkoholistamentő Szolgálat és a Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programja által szervezett lelkigyakorlatos hétvégén vettek részt szenvedélybetegek és hozzátartozóik.

October 5th, 2018 - October 25th, 2018
    Lelkigyakorlat szenvedélybetegeknek és hozzátartozóiknak

Székelyudvarhely, Szt. Pió Lelkigyakorlatos Ház (Dózsa Gy. u. 15.)
    2018. október 25–28.

Location: Gyimesbükk
    September 17th, 2018
    A reményen túl…

A gyimesbükki ezeréves határhoz kirándultak a székelyudvarhelyi Jóreménység - daganatos betegek támogató csoportjának tagjai és hozzátartozóik.

Location: Csíkszereda
    September 4th, 2018
    Tanulóklub időseknek

Csíkszeredában heti rendszerességgel lesz foglalkozás szeptember 12-től december 19-ig a Szent Imre Ifjúsági Központban.

Location: Csíkszereda
    July 17th, 2018
    Category:
    Magyarnak lenni jó, magvető tábor szórványban élő diákoknak

A csíkszeredai Szent Imre Ifjúsági Központban szervezett táborban 20 szórványban élő tanuló vett részt az interaktív tevékenységeken.

July 2nd, 2018
    Gyógyító szeretet

Lelkigyakorlatos hétvégén vettek részt szenvedélybetegek és hozzátartozóik a székelyudvarhelyi Szent Pio Lelkigyakorlatos Házban.

Pages