Languages

Search form

2% a mosolyukért!

• 2018. Február 12. - 2018. Május 25.
    0 hozzászólás

Most szükségünk van Önre, ajánlja fel adója 2%-át a Gyulafehérvári Caritasnak. Hogy újra együtt segíthessünk…
    … az elfelejtett időseken,
    … a szegény gyerekeken,
    … a kirekesztett fogyatékkal élőkön,
    … közösségeinken.

Minden magánszemélynek lehetősége van felajánlani az előző évi jövedelemadójának 2%-át egy nonprofit szervezet részére. Ez a felajánlás nem adomány, hanem az államnak befizetett jövedelemadó része, ezért a felajánlónak nem kerül többletköltségbe. Ha Ön nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel, akkor az összeg az államkasszába jut.

Töltse ki személyes adataival az alább letölthető űrlapot és legkésőbb május 25-ig adja le a lakhelye adóhivatalánál vagy juttassa el a legközelebbi Caritas-irodához!
    - 230-as űrlap, ha jövedelme csupán fizetésből származik (alkalmazott),
    200-as űrlap, ha jövedelme nem (csupán) fizetésből származik (szabadúszó, bérbeadás, szerzői jogdíj stb.).

A Gyulafehérvári Caritas 28 éve dolgozik a helyi közösségekért, az elfelejtett idősekért, a szegény gyerekekért, a társadalomból kirekesztett fogyatékkal élőkért. Erdély hét megyéjében több mint 600 munkatárs és 500 aktív önkéntes hozzávetőlegesen 35.000 embernek nyújt évente valamilyen formában segítséget, legyen az otthon ápolt beteg, fogyatékkal élő, vagy akár egy tizenéves, aki az utcán való kallódás helyett hasznos tevékenységet végez a különböző csoportfoglalkozásokon, vagy éppen a kórházban mesét olvas a beteg gyerekeknek.

A tavalyi 2%-os felajánlásoknak köszönhetően 129.805,66 lej gyűlt össze a szükségben élő emberek javára. Köszönjük!

További információk az alábbi telefonszámok egyikén érhetők el: Fehér megye: 0258-811.499, Hargita megye: 0266-315.763, Hunyad megye: 0254-549.843, Kovászna megye: 0267-315.457, Maros megye: 0265-250.191.

Dokumentumok

SZÓLJON HOZZÁ