Languages

• 2013. Augusztus 27.
    Címkék:
    0 hozzászólás

Szeptember 2-ig várjuk 50 év feletti nők és férfiak jelentkezését, akik szeretnének három héten keresztül szociális és kulturális tevékenységekben részt venni  Magyarországon.

A Gyulafehérvári Caritas, együttműködésben a magyarországi Katolikus Káritásszal, az Egész életen át tartó tanulási program keretén belül 2013. szeptember 24. és október  15. közötti időszakban szervezi a harmadik kiutazást Magyarországra. A kiválasztott személyek párban fognak részt venni a szociális és kulturális programokban. Bepillantást nyerhetnek szociális rendezvények szervezésébe, a gyerekekkel, idősekkel, hajléktalanokkal való munkába és megismerhetik a plébániai káritász csoportok működését, munkáját. A lehetőséget elnyerő önkéntesek utazási és ellátási költségeit a szervezők fedezik. A kiutazás előtt a programban résztvevőknek felkészítést tartanak, melynek része a szükséges ország-ismeret, a fogadó szervezet és az önkéntes tevékenység bemutatása, valamint a program helyszínének és régiójának ismertetése.

Érdeklődni, jelentkezni: Nemes Orsolya: 0735.735.163, orsolya.nemes@caritas-ab.ro Tatár Előd: 0735.735.164, elod.tatar@caritas-ab.ro Jelentkezési lap letölthető itt >>>

SZÓLJON HOZZÁ

0 Hozzászólás