Languages

Search form

Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

• 2014. Február 24.
    Címkék:
    0 hozzászólás
    Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

2014. július 7-13. közötti hétre tervezett akciónkra várjuk azon közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnának be és adnának munkát 70-100 önkéntesnek.
    Pályázhatnak falvak/ községek/ kisvárosok önkormányzatai, civil és egyházi szervezetek/ intézmények/ közösségek, közintézmények.

Pályázat a Gyulafehérvári Caritas önkéntes táborának befogadására

A táborban 70-100, többségében fiatal önkéntes vesz részt, akik a pályázó által kért feladatokat látják el, legyen az fizikai munka vagy közösségépítő tevékenység.
    A pályázó település szükségleteire kívánunk választ adni az önkéntesek munkája, valamint a helyi lakosok bekapcsolása által. Olyan feladatok elvégzését vállaljuk, melyek a közjót szolgálják, így köz- és tanintézmények, közterek, egyházi területek javítását, és a közösség tagjainak szóló programok szervezését.

Célunk, hogy jelenlétünkkel, munkánkkal értéket teremtsünk a pályázó közösség javára, a résztvevő önkéntesek pedig  új tapasztalatokkal és kapcsolatokkal gazdagodjanak.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük olvassa el a tábor részletes leírását, és a kitöltött űrlapot március 16-ig küldje el nekünk az alábbi címre.

Gyulafehérvári Caritas Önkéntes Program
    520055 Sepsiszentgyörgy, Kós Károly u. 11. sz.
    e-mail: hajnalka.kovacs@caritas-ab.ro, tel: 0735-735-165

REFERENCIÁK LENNEBB: