Languages

Search form

  Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

 • 2014. Február 24.
  Címkék: 
  hozzászólás
  Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

  2014. július 7-13. közötti hétre tervezett akciónkra várjuk azon közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnának be és adnának munkát 70-100 önkéntesnek. 
  Pályázhatnak falvak/ községek/ kisvárosok önkormányzatai, civil és egyházi szervezetek/ intézmények/ közösségek, közintézmények.

  Pályázat a Gyulafehérvári Caritas önkéntes táborának befogadására

  A táborban 70-100, többségében fiatal önkéntes vesz részt, akik a pályázó által kért feladatokat látják el, legyen az fizikai munka vagy közösségépítő tevékenység.
  A pályázó település szükségleteire kívánunk választ adni az önkéntesek munkája, valamint a helyi lakosok bekapcsolása által. Olyan feladatok elvégzését vállaljuk, melyek a közjót szolgálják, így köz- és tanintézmények, közterek, egyházi területek javítását, és a közösség tagjainak szóló programok szervezését.

  Célunk, hogy jelenlétünkkel, munkánkkal értéket teremtsünk a pályázó közösség javára, a résztvevő önkéntesek pedig  új tapasztalatokkal és kapcsolatokkal gazdagodjanak.

  Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük olvassa el a tábor részletes leírását, és a kitöltött űrlapot március 16-ig küldje el nekünk az alábbi címre.

  Gyulafehérvári Caritas Önkéntes Program
  520055 Sepsiszentgyörgy, Kós Károly u. 11. sz.
  e-mail: hajnalka.kovacs@caritas-ab.ro, tel: 0735-735-165

   

  REFERENCIÁK LENNEBB:

   


  SZÓLJON HOZZÁ

  Hozzászólás