Languages

Search form

  Adventi koncertet ad a Gyulafehérvári Caritas SUPERAR Gyermekkórusa

 • 2019. December 2. - 2019. December 2.
  hozzászólás

  A 60 fős gyermekkórus előadása a székelyudvarhelyi Várom az Urat Adventi Keresztyén Zenefesztiválon lesz látható.

  Dátum: december 8., vasárnap, 17:00 óra
  Helyszín: Székelyudvarhelyi Mozi

  Karácsonyi műsorral készül a Gyulafehérvári Caritas Nappali Központjainak Superar gyermekkórusa december 8-án Székelyudvarhelyen, a Várom az Urat Adventi Keresztyén Zenefesztiválon. A 60 fős Superar kórust etédi, hármasfalusi, ozsdolai és zetelaki gyermekek alkotják, előadásukban a karácsonyi dalok több nyelven is felcsendülnek majd.

  A Caritas Nappali Központjainak Superar kórusa 2018-ban jött létre egy projekt keretében, azzal a céllal, hogy hosszútávon alapokat biztosítson annak a szocio-muzikális programnak, amelyet a szervezet Nappali Központjaiban alkalmaznak, az egyházmegye több településén is.

  A szervezet munkatársai jelenleg négy megyében, összesen hat helyszínen nyújtanak ingyenes közösségi zeneoktatást a gyermekek számára, mindezt a bécsi Superar Szociomuzikális Program szakmai irányításával. A kórusprogram a projektben résztvevő helyszíneken minden gyermek számára nyitott és ingyenes.

  A Caritas munkatársai innovatív, sok  mozgásra, játékra, a zene örömére épülő tanítási módszertant alkalmazva foglalkoznak a gyerekekkel. Hiszik, hogy a zene ereje az élet minden területére kihat: az egyén és a közösség megerősítésén, a közös siker erején keresztül a résztvevőket az élet egyéb területein való boldoguláshoz is hozzásegíti.

  A Zenefesztivál Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1659696700828358/

   

  SZÓLJON HOZZÁ

  Hozzászólás