Languages

Search form

  Aktuális képzéseink

 • Bykrisztina.bedo
  In
  Feb 02, 2017
  0 hozzászólás

  KÓRHÁZI SEGÉDÁPOLÓ KÉPZÉS indul Csíkszeredában.  Ajánljuk kórházban, szakképesítés nélkül dolgozó ápolóknak, illetve bárkinek, aki elhivatottságot érez a gondozói szakma iránt.  Jelentkezni lehet hétköznaponként 9:00-15:00 óra között a 0732-830-034-es telefonszámon,  vagy a kato.horvath@caritas-ab.ro e-mail-címen.
  Jelentkezési határidő: október 2.

  További részletek itt olvashatóak >>>


  OTTHONI IDŐSGONDOZÓ KÉPZÉS indul Székelyudvarhelyen és Marosvásárhelyen. Ajánljuk azoknak, akik elhivatottságot éreznek a gondozói szakma iránt, és akiknek a családjában van gondozásra szoruló idős vagy beteg. Jelentkezni lehet hétköznaponként 8:00-16:00 óra között Székelyudvarhelyen a 0732-830.150-es telefonszámon vagy az judit.csato@caritas-ab.ro email címen, illetve Marosvásárhelyen a 0732-830-147-es telefonszámon,  vagy az erika.nyulas@caritas-ab.ro e-mail-címen..
  Székelyudvarhelyen a jelentkezési határidő szeptember 29. A tanfolyam indítására Székelyudvarhelyen októberben, Marosvásárhelyen novemberben kerül sor, a jelentkezők számának függvényében.


  ELSŐSEGÉLY KÉPZÉS indul Székelyudvarhelyen és Csíkszeredában. Ajánljuk mindenkinek, akit érdekelhet az elsősegélynyújtás, a képzés nem igényel előképzettséget. Jelentkezni lehet hétköznaponként 8:00-16:00 óra között Székelyudvarhelyen a 0732-830.150-es telefonszámon vagy az judit.csato@caritas-ab.ro email címen, Csíkszeredában a 0732-830.034-es telefonszámon vagy a kato.horvath@caritas-ab.ro email címen.
  A tanfolyamok indítására októberben kerül sor, a jelentkezők számának függvényében.

  FORMATOR KÉPZÉS indul Marosvásárhelyen. Ajánljuk mindazoknak, akik a felnőttképzés területén tevékenykednek vagy szeretnének tevékenykedni, és a törvényi előírásoknak  megfelelően szeretnék ezt tenni. A tanfolyam résztvevői országosan elismert bizonylatot kapnak. Jelentkezni lehet hétköznaponként 8:00-16:00 óra között a 0732-830-147-es telefonszámon vagy az erika.nyulas@caritas-ab.ro e-mail-címen.
  A tanfolyam indítására novemberben kerül sor, a jelentkezők számának függvényében.
   
  Gyergyószentmiklóson és Marosvásárhelyen jelenleg zajlik a képzés.
   

  SZAKMAI ELŐADÓ KÉPZÉS indul Gyergyószentmiklóson. Ajánljuk mindazoknak a középiskolai végezettséggel rendelkező személyeknek, akik a felnőttképzés területén tevékenykednek vagy szeretnének tevékenykedni, és a törvényi előírásoknak  megfelelően szeretnék ezt tenni. A tanfolyam résztvevői országosan elismert bizonylatot kapnak. Jelentkezni lehet hétköznaponként 8:00-16:00 óra között a 0732-830.007-es telefonszámon vagy az reka.trucza@caritas-ab.ro email címen.

  A tanfolyamok indítására novemberben kerül sor, a jelentkezők számának függvényében.

   

  KINAESTHETICS AZ ÁPOLÁSBAN - BEVEZETŐ KÉPZÉS indul Marosvásárhelyen.  Ajánljuk gyermekekkel dolgozó szakembereknek, kisgyermekes és jövendőbeli szülőknek, illetve mindazoknak, akik a saját mozgásukat szeretnék tanulmányozni. Azok a személyek vehetnek részt, akik elvégezték a bevezető képzést. Jelentkezni lehet hétköznaponként 9:00-16:00 óra között a 0732-830-147-es telefonszámon,  vagy az erika.nyulas@caritas-ab.ro e-mail-címen.

  A képzésre novemberben kerül sor, a jelentkezők számának függvényében.

  További részletek itt olvashatóak >>>