Languages

Search form

Álláshirdetések

• Pszichológust alkalmazunk az Őrkői Nappali Központunkba, Kovászna megyébe. Legyél a munkatársunk, amennyiben egy civil szervezetnél, dinamikus csapatban, kihívásokkal teli munkakörben szeretnél dolgozni. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Sepsiszentgyörgy
      2018. Szeptember 26.
    • Szociális munkás kollégát keresünk Kovászna megyébe, az Őrkői Nappali Központunkba. Várunk lendületes csapatunkba, úgyhogy jelentkezz mielőbb, amennyiben megfelelőnek érzed magad az állásra. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Sepsiszentgyörgy
      2018. Szeptember 26.
    • Projektmenedzsert keresünk egy nemzetközi projekbe. Bővebb információ alább olvasható.

We are looking for a Project Manager in an International Project, for more information, see below.

Maros/Hargita/Kovászna megye (county)
      2018. Szeptember 26.
    • Amennyiben egy stabil múlttal rendelkező civil szervezetnél szeretnél dolgozni, fiatalok között, egy dinamikus, inspiráló környezetben, és úgy érzed, hogy nem riadsz vissza a koordinátori feladatoktól sem, akkor jeletkezz mihamarabb. Várjuk jelentkezésed. Bővebb információ az állással kapcsolatban alább olvasható.

Sepsiszentgyörgy/Kézdivásárhely
      2018. Október 1.