Idősgondozás - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

Idősgondozás

• 2019. Augusztus 5. - 2019. Augusztus 5.
    Üres állás a tükörgyárban

Nem igaz, hogy az idős ember mindig bűbájos. Nem igaz, hogy egy öregotthon maga a mennyország. Viszont éppen a valóság lehet pozitív reklám.

2019. Június 24.
    Ahol a szeretet lakik

Zárva van a családi ház ajtaja. Kulcsát a szomszéd őrzi. Már nem otthon ez, csak egy ház… szeretet nélkül, üresen.

2019. Március 7.
    Jajfelejtő farsangolás

A gyergyószentmiklósi Szent Erzsébet Idősek Otthonában húshagyó kedden állt a bál. Nevető-síró, tapsoló embereket láthattunk.

2019. Március 3. - 2019. Március 5.
    Farsangolni hívnak az idősek

Húshagyó kedden 14,30-tól farsangi mulatság lesz a gyergyószentmiklósi Szent Erzsébet Idősek Otthonában, amelyre szeretettel várják a hozzátartozókat, barátokat és a munkatársakat. Fellépnek az Őszirózsa nyugdíjas klub tagjai, az otthon Pacsirta énekesei és a Napraforgó néptáncegyüttes. A talpalávalót Fülöp Zoltán húzza. Lesz fánk, bor, tombola és fergeteges hangulat! Szeretettel várják tehát a kikapcsolódásra vágyókat.

2019. Február 26. - 2019. Március 10.
    Nyílt hét és napközis program a Teréz Anya Központban

Új, napközis program indul nyugdíjasoknak Marosvásárhelyen a Teréz Anya Idősek Nappali Központjában. Az egész délelőttös tevékenységeket március 4-8. között megszervezett nyílt héten lehet ingyenesen kipróbálni. A színes, változatos és vidám programok célja a közösségi együttlét, a testi-lelki-szellemi egészség megőrzése és a szabadidő aktív felhasználása.

Helyszín: Marosvásárhely, Mărăști utca 13. szám, időpont: március 4-8., naponta 9-13 óra. Érdeklődni lehet a 0265-213.509-es telefonszámon.

2019. Február 19.
    Öregotthon: mindennapok tánclépésben

Már nyolcvanadik éves, de még mindig két atyai örökségét dédelgeti: a szép lányokat szerető szívet és a táncos természetét.

2019. Január 18. - 2019. Január 30.
    Alzheimer café

Alzheimer café Gyergyószentmiklóson

„Nem vagy egyedül, csak szólj!” – ezzel a mottóval kerül sor immár második alkalommal Alzheimer caféra január 30-án 17 órától a gyergyószentmiklósi Szent Erzsébet Öregotthonban a házigazda és a Caritas Iskola szervezésében.

2018. December 22.
    Alfalvi ajándék: ünnepi eledel 220 idősnek

Gazdag angyaljárás van idén Gyergyóalfaluban, ahol az ajándékcsomagok mellett valami különlegesség is az ünnepi asztalra kerülhet.

2018. December 18.
    Minisztériumi díjban részesült a Gondviselés Háza

A Munkaügyi és Szociális Igazságosság Minisztérium díjazza a civil szervezetek munkáját.

2018. December 18.
    Casa Providenţei a fost premiat de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale