Mozgáskompetencia - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Mozgáskompetencia

 • 2020. Január 17.
  0 hozzászólás
  Igen akkor is, ha kimondhatatlan

  „Másfél év alatt veszítettem el a beszédkészségemet és három év alatt 35 kg-ot fogytam." Beszélgetés egy beszélni nem tudó emberrel.

  Helyszín: Székelyudvarhely
  2019. December 11.
  0 hozzászólás
  Mezítlábas kalandok Székelyudvarhelyen

  A mozgáskompetencia fejlesztésén alapuló foglalkozások 2019-ben is kétheti rendszerességgel zajlottak a 3-7 éves kisgyerekek és szüleik részvételével

  2018. Június 12.
  0 hozzászólás

  Raport anual 2018

  2017. November 29. - 2017. November 29.
  0 hozzászólás
  Mozgalmas év a mozgáskompetencia központban

  Hargita megye három régiójában – Csík, Gyergyó és Udvarhely régiókban – hetedik éve működik sikeresen a Gyulafehérvári Caritas Idősek Nappali Foglalkoztatásának programja

  2017. Október 6. - 2017. Október 6.
  0 hozzászólás
  Idősek Világnapját ünnepelték a Nappali Foglalkoztató Központban

  Tegnap, október 5-én a Gyulafehérvári Caritas ünnepi műsorral köszöntötte az időseket a csíkszeredai Mozgáskompetencia Fejlesztő Központ székhelyén is. Az Idősek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényen 42 idős és idősödő személy vett részt a csíksomlyói Jakab Antal Házban.

  2017. Szeptember 22. - 2017. Szeptember 22.
  0 hozzászólás
  Hatodik éve tart a Gyulafehérvári Caritas és a MOL Románia közti együttműködés

  Több, mint fél évtizede valósulnak meg a Gyulafehérvári Caritas különböző programjai a Mol Románia támogatásának jóvoltából

  2017. Március 1. - 2017. Március 1.
  0 hozzászólás
  Farsangbúcsúztató a nappali foglalkoztató központokban

  Tegnap, február 28-án a Gyulafehérvári Caritas vidám, ünnepi műsorral búcsúztatta a farsangot Székelyudvarhelyen. A húshagyó kedden szervezett álarcosbálon közel 60 idős és idősödő személy vett részt a Papkertben található Nappali Foglalkoztató Központ székhelyén.

  2016. Október 5.
  0 hozzászólás
  Az Idősek Világnapját ünnepelték Székelyudvarhelyen

  Tegnap, október 4-én a Gyulafehérvári Caritas ünnepi műsorral köszöntötte az időseket Székelyudvarhelyen. Az Idősek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényen közel 70 idős és idősödő személy vett részt a Papkertben található Nappali Foglalkoztató Központ székhelyén.

  Már hagyománnyá vált, hogy ez alkalommal a szervezet minden évben ünnepi műsor keretében fejezi ki háláját, tiszteletét, megbecsülését és szeretetét azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.

  2016. Szeptember 1.
  0 hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas csíkszeredai Mozgáskompetencia Fejlesztőközpontjában aktív idősödési program és egyéni fejlesztés is zajlik.

  2016. Augusztus 30.
  0 hozzászólás
  Idén is folytatódik a Gyulafehérvári Caritas és a MOL Románia közti együttműködés

  A mozgás az élet alapja. Azonban gyakran előfordul, hogy egy személy baleset következtében vagy betegség miatt mozgásában sérül. A Gyulafehérvári Caritas Mozgáskompetencia Fejlesztőközpontjai ezekben az esetekben próbálnak segítséget nyújtani. A Gyulafehérvári Caritas a MOL Románia támogatásával lehetőséget kínál egyéni mozgáskompetencia fejlesztésre. 

  Pages