Languages

Search form

  Farsangra készülő gyergyói szépkorúak

 • 2019. Február 13. - 2019. Február 28.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Évtizedes hagyománya van annak, hogy a gyergyószéki időseknek farsangi mulatságot szervez a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő csapata. Alkalmas helyszín erre a gyergyóremetei közösségi ház, ahová több mint kétszázan szoktak megérkezni és egy délutánt együtt tölteni, a nagy vigasság után pedig Illést eltemetni.

  Az idei légyott dátuma február 28-a, 14 óra. És ott lesznek a csomafalvi, szárhegyi, alfalvi, remetei és gyergyószentmiklósi caritasos idős csoportok tagjai, az önállóan működő idős klubok Újfaluból, Kilyénfalvából és Ditróból, és idén is meghívást kapott a szentmiklósi Őszirózsa Idősek Klubja. Továbbá idén is meghívót kaptak a gyergyószéki polgármesterek is, számítanak a díszvendégekre, dr. Asztalos László és dr. Gyulai Anna remetei orvosokra is.

  Az esemény egyik szervezője, Erős Emília a programról elmondta, hogy a délután két órakor érkezők a megnyitón vesznek rész, ahol köszöntőbeszédek hangzanak el, majd ünnepi műsor következik. A titok tárgyát képező produkciók után ebéd lesz, azt követően pedig élőzenés mulatság. Illés temetése zárja az együttlétet a tervek szerint este nyolc óra táján.

  SZÓLJON HOZZÁ

  Hozzászólás