Languages

• Helyszín: Csíkszereda
    2017. Május 18.
    0 hozzászólás

Több mint ötszázan voltak kíváncsiak, milyen "más ként" élni.

Helyszín: Székelyudvarhely
    2017. Május 19. - 2017. Május 27.
    0 hozzászólás

2017. május 27-én ismét felépítjük a Caritas Várost, ezúttal Székelyudvarhely városi parkjában.

Helyszín: Csíkszereda
    2017. Április 20. - 2017. Május 18.
    0 hozzászólás

Tudod mit jelentenek a képen látható jelek?

Helyszín: Csíkszentimre
    2016. December 18.
    0 hozzászólás

Tíz évvel ezelőtt, 2006. decemberében indult az Őrangyal program, ahol értelmi- vagy mozgássérült valamint az egészséges fiatalok egymással kapcsolatot teremthetnek, barátkozhatnak, ismerkedhetnek.

Dec 07, 2016
    0 hozzászólás

Számos kreatív kézműves terméket készítettek a fogyatékkal élők, amelyeket hétfőn a csíkszeredai megyeháza oszlopsorában állítottak ki. Ezeket a termékeket pénzadományért cserébe meg is lehetett vásárolni.

Dec 07, 2016
    0 hozzászólás

Idén is adventi, jótékonysági kiállítással készültek a fogyatékkal élők megyei szervezetei és központjai. A szabadtéri vásáron az ünnepre hangolódva adventi koszorút, karácsonyfadíszt, kézzel kötött termékeket vásárolhattak az érdeklődők.

2016. December 6.
    0 hozzászólás

Adventi jótékonysági kiállítás volt Csíkszeredában 2016. december 5-én, hétfőn a fogyatékkal élők világnapja alkalmából.

Helyszín: Csíkszereda
    2016. November 30. - 2016. December 5.
    0 hozzászólás

December 5-én Csíkszeredában várjuk mindazokat, akik felismerik a fogyatékkal élők által készített termékek mögött álló hatalmas igyekezetet, szeretetet.

Sep 27, 2016
    0 hozzászólás

A kamaszkorra jellemző problémákról beszélnek a tizedik alkalommal megszervezett Együtt a fogyatékkal élőkért című konferencián Csíkszeredában. A pénteken megkezdődött és szombaton is tartó szakmai fórumon helyi és külföldi előadók adják át tapasztalataikat, szakmai tudásukat a résztvevőknek, mindarról, ami a fogyatékkal élő kamaszokkal való munkát, együttélést jelenti.

Helyszín: Csíkszereda
    2016. Szeptember 26. - 2016. Szeptember 26.
    Nagy sikere volt a 10. Együtt a fogyatékkal élőkért konferenciának

A Gyulafehérvári Caritas Fogyatékkal Élőket Támogató Szolgálata partnerségben a Romániai Magyar Gyógypedagógusok Egyesületével, a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségével és az Apáczai Csere János Pedagógusok Házával 2016. szeptember 23-24-én, tizedik alkalommal szervezte meg Csíkszeredában az Együtt a fogyatékkal élőkért című konferenciáját.

Pages