Jótékony mulatság – II. Erzsébet-bál Zabolán - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Jótékony mulatság – II. Erzsébet-bál Zabolán

 • Helyszín: Zabola
  2018. November 19.
  0 hozzászólás

  Második alkalommal szervezte meg a Gyulafehérvári Caritas a háromszéki Erzsébet-bált a Roy-Chowdhury–Mikes család támogatásával 2018. november 16-án.
  A zabolai Mikes család birtokán tartott adománygyűjtő bálon több mint 70 vállalkozó és adakozó szándékú magánszemély vett részt. A vendégek nemcsak Háromszékről, hanem Marosvásárhelyről, Udvarhelyről, Csíkszeredából és az Egyesült Államokból is érkeztek.

  A bál résztvevőit elsőként Roy-Chowdhury-Mikes Katalin köszöntötte, majd a Gyulafehérvári Caritas részéről Hubbes Kinga, valamint Ft. Szász János kanonok, a bál fővédnöke szólt a vendégekhez.
  Az est egyik fénypontját a különleges válogatást felvonultató borlicit képezte, melyet Sándor István-Isú humorban gazdag közreműködéssel vezetett le.
  A háttérzenét és a talpalávaló – ’30-40-es évek hangulatát idéző – muzsikát a Lady and the Tramps zenekar biztosította. A vacsorát és táncot követően a bál egy izgalmakban gazdag tombolahúzással ért véget, ahonnan a szerencsések értékes nyereményekkel távozhattak.

  Örömünkre szolgál, hogy a nyugati minta alapján meghonosodott társadalmi felelősségvállalás ezen formája térségünkben is egyre nagyobb teret hódit. Jó példa erre a háromszéki Erzsébet-bál, melyen második alkalommal 13.708 lej gyűlt össze a segítő szándékú bálozóknak köszönhetően. A bevételt a háromszéki szociális és szocio-medikális programok támogatására fordítja a szervezet.
  Köszönjük minden résztvevőnek, hogy jelenlétükkel és támogatásukkal kifejezték, hogy fontos számukra a hátrányos helyzetű közösségek sorsa, hogy együtt többek vagyunk és látható változásokat érhetünk el a rászorulók életminőségének javításában.

  A rendezvény támogatói voltak: Bertis Kft. – Berszány Tibor; Csíki Sör Manufaktúra; a tusnádfürdői Hotel Ozon; Amigo&Intercost – Becze Tibor és Gyöngyvér; D-Toys Kft. – Füstös Tibor és Enikő; Diószegi Pékség és a Sepsi OSK – Diószegi László; Metalubs Kft. – Németh Sándor; AquaCarpatica – Rétyi Bea; Dezső Tibor; Nexxon Kft. – Barta Vilmos; M&M Cake Express – Mátyás Márta és Andrea, Harmopan RT – András Ignác és Zsuzsa; Big Wine és a Gondűző Hotel és Vendéglő – Nagy György; Kastély vendéglő – Kovács Gábor Áron; Kékfrankos Borház – Héjja Huba; Laser DT Kft. – Fejér László Ödön és Baka Ernő; Secuiana RT – Dobra László; Selyt-Elmes Édességek cukrászműhely – Csiszér Orsolya; Ponpaon alkotóműhely – Kelemen Haszmann Éva; Bloom Belle – dr. Bíró Boróka; Retrobooth Fotóműhely – Gábor Lajos.

  További képekért kattintson IDE!

  (Hubbes Kinga és Gegő Imre)

  REFERENCES:

   

  SZÓLJON HOZZÁ

  0 Hozzászólás