Közös gyermeknapi játékmaraton Csíkszeredában - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Közös gyermeknapi játékmaraton Csíkszeredában

 • 2016. Május 18. - 2016. Június 1.
  Címkék: 
  0 hozzászólás
  Közös gyermeknapi játékmaraton Csíkszeredában

  A Juventutti Alapítvány és a Gyulafehérvári Caritas idén közös gyermeknapi programmal készül: több órán át tartó játékmaratonon vehetnek részt a gyerekek Csíkszeredában. Az esemény június 1-én, szerdán, 9 és 17 óra között zajlik a a Szent Imre Ifjúsági Központ épületében (Petőfi Sándor utca, 39. szám). A mókázásra  I-VIII. osztályos gyerekeket várunk.

  A játékmaraton célja a több órán keresztüli folyamatos játszás által megmozgatni a gyerekeket, diákokat, közös játszás a tanárokkal, tanítokkal. Minden korosztálynak megfelelő játékokat állítunk össze (dalos-mondókás körjátékok, mozgásos játékok, ügyességi- és figyelemfejlesztő játékok), így a résztvevő diákok, pedagógusok új játékokat tanulhatnak, friss ötleteket meríthetnek, vagy már ismert játékokat eleveníthetnek fel a program során.

  Az első csíkszeredai játékmaratonon öt játékmester tanítja és irányítja majd a játékokat, a résztvevők feladata csupán jól szórakozni, és részesei lenni az eseménynek.

  A helyek száma korlátozott. Nagyon fontos az előzetes jelentkezés, a játékmesterek a jelentkező csoportok korosztályát figyelembe véve állítják össze majd a játékok listáját. Minden csoport egy-egy órás játékon vehet részt. Egy időben legtöbb két csoport lesz majd foglalkoztatva.

  Jelentkezési határidő: május 27.  Elérhetőségek:

  Balázs Brigitta - Juventutti Alapítvány
  Telefonszám: 0742 049 038
  e-mail cím: balazs.brigitta@juventutti.ro

  Lázár Andrea – Gyulafehérvári Caritas
  e-mail cím: andrea.lazar@caritas-ab.ro

  A Facebook esemény ide kattintva érhető el.

  Galéria

  SZÓLJON HOZZÁ

  0 Hozzászólás