Légy Skype-os önkéntes, a társadalmi felelősségvállalás neked is szól! - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Légy Skype-os önkéntes, a társadalmi felelősségvállalás neked is szól!

 • 2020. Január 8.
  0 hozzászólás

  Szakemberek állítják, hogy a gyerekek érdeklődése minimum 30%-kal nő, ha egy okos eszköz kerül eléjük. Ez egy lehetőség olyan gyerekeknek is, akiknek segítségre van szüksége az iskolai tanuláshoz. Az iskolai siker titka részben a jól elvégzett házi feladaton is múlik. A mai világ megadja azt, hogy a Skype által térben bárhonnan kapcsolatba tudjunk lépni bárkivel.
  Ezzel szeretnénk élni, amikor arra hívunk Téged, kedves értelmiségi embertársunk, hogy naponta, hetente vagy havonta pár órát szánj egy segítségre szoruló gyerekre.

  Fotó: Freepik
  Mit kell tenned:
  • vedd fel velem a kapcsolatot: Récsei Mária, 0735735171 vagy maria.recsei@caritas-ab.ro;
  • elbeszélgetünk és utána kötünk egy szerződést a részletekről, amit utólag te is felhasználhatsz, mint tapasztalati tudás;
  • a vonal innenső oldalán mi biztosítjuk az eszközöket és a csoportban mindig lesz egy szakember, aki összekapcsol a kiválasztott gyerekkel, valamint elküldi neked az aktuális napi házi feladatot.

  Vállald fel, rajtad is múlik!

  A Skype-os korrepetálásban elsősorban marosszentgyörgyi és csejdi, hátrányos helyzetű gyerekek vesznek részt, akik rendszeresen látogatják a Gyulafehérvári Caritas nappali foglalkoztató központjának iskola utáni tevékenységeit. A tevékenység sikerét és népszerűségét az is bizonyítja, hogy a 2019-es évben összesen 165 gyereket láttunk el az óvodás és előkészítő-negyedik osztályos gyerekek körében.

  Récsei Mária

  SZÓLJON HOZZÁ

  0 Hozzászólás