Languages

Search form

  Rólunk írták

 • Háromszék,
  2017. Október 16.
  Címkék:

  Már hagyományosnak számít, hogy a Caritas minden év októberében megszervezi az Egymillió csillag a szegényekért szolidaritási akciót, mécsesekkel világítanak meg egy-egy közteret, ahol minden egyes meggyújtott gyertya jelképes sorsvállalás a nélkülözőkkel.

  Székely hírmondó,
  2017. Október 16.
  Címkék:

  Ismét a szegényekért égtek a mécsesek pénteken Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen, Bereckben és Erdély 15 másik településén, a Gyulafehérvári Caritas adománygyűjtéssel egybekötött akciójában.

  Népújság,
  2017. Október 15.
  Címkék:

  Pénteken este ismét felragyogtak az együttérzés mécsesei településeink terein, ahol a Gyulafehérvári Caritas idén is megszervezte az Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű gyűjtőakciót.

  Székelyhon.ro,
  2017. Október 14.
  Címkék:
  Hetedik alkalommal gyúltak gyertyák pénteken este a hátrányos helyzetben lévőkre való odafigyelés jelképeként Gyergyószentmiklóson. Az Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű szolidaritási akció része volt a pénzadomány-gyűjtés is.
  Maszol.ro,
  2017. Október 14.
  Címkék:

  Egymillió csillag a szegényekért szolidaritási akciót tartottak péntek este Csíkszeredában is, amelyen a rászorulók számára gyűjtöttek pénzadományokat a Gyulafehérvári Caritas szervezésében. A 483 résztvevő összesen 4416 lejt adományozott a város főterén felállított standnál. 

  Maszol.ro,
  2017. Október 14.
  Címkék:

  Zeneszó és ének töltötte be péntek este Marosvásárhelyen a Színház-teret, ahol kisgyerekes családok, idős és fiatal személyek gyújtottak gyertyát és az elesetteknek adományoztak az Egymillió csillag a szegényekért nevű akció keretében.

  Székelyhon.ro,
  2017. Október 13.
  Címkék:
  A hűvös idő nem tartotta vissza Csíkszereda lakóit, hogy együttérzésüket fejezzék ki a hátrányos helyzetben lévő embertársaik iránt: az idei Egymillió csillag a szegényekért szolidaritási akción 483 résztvevő 4416 lejt adományozott a rászorulók számára.
  Székely hírmondó,
  2017. Október 13.
  Címkék:

  Egymillió csillag a szegényekért – ma este ismét gyertyákkal világítják meg Erdély számos városának egy-egy terét. A Gyulafehérvári Caritas adománygyűjtéssel egybekötött akciójában Háromszéken Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen és Bereckben gyújtanak gyertyát.

  Székelyhon,
  2017. Október 11.
  Címkék:

  Kilencedik alkalommal szervezi meg az Egymillió csillag a szegényekért szolidaritási akciót a Gyulafehérvári Caritas pénteken Erdély számos településén. Mutatjuk, hol lehet csatlakozni.

  Székelyhon.ro,
  2017. Október 9.
  Címkék:
  A szegény sorsúakra való odafigyelés jelképeként ismét mécsesek gyúlnak Erdély számos településén. Az Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű szolidaritási akciót, amelynek része a pénzadomány-gyűjtés, október 13-án tartják.

  Pages

 • Aktuális

  Szerda, 2017. Október 11.

  Hagyományunkhoz híven ezúton mondunk köszönetet azoknak a személyeknek, cégeknek, szervezeteknek, akik az évek során méltányolták és támogatták tevékenységünket.