Languages

Solidaris összefogás Maros megyében

• 2020. Április 8.
    hozzászólás

Maros megye területén számos olyan civil szervezet működik, amelyek évek vagy éppen évtizedek alatt azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy emberek életét, életminőségét javítsák. A koronavírus következtében az előző évtizedek alatt soha nem látott kihívás elé állt az egész emberiséggel együtt Maros megye is.

A Solidaris Egyesület és a Maros megyei Vöröskereszt kezdeményezésére összefogás született annak érdekében, hogy összevont tudással és erővel segítsük mindazokat, akiknek a koronavírus-járvány miatt nehéz az élelmiszerek vagy gyógyszerek beszerzése, illetve azokat, akiknek szaktanácsra, lelki gondozásra vagy otthoni betegápolásra van szükségük. Az összefogáshoz több Maros megyei civil szervezet csatlakozott, így a Maros megyei Máltai Szeretetszolgálat, a Romániai HIFA Egyesület, a Gyulafehérvári Caritas, az Alpha Transilvana, az Ügyes Kezek, az Unitarcoop Alapítvány vagy a már említett Solidaris Egyesület és a Maros megyei Vöröskereszt is.

Mindannyian azon leszünk, hogy – minden lehetséges eszközt és emberi erőforrást mozgósítva – élelemmel, tisztítószerekkel, bevásárlással, gyógyszerek kiváltásával, szállítással, meleg étellel, szaktanácsadással, lelkigondozással, otthoni betegápolással anyanyelven, szakszerű és gyors segítséget nyújtsunk bárkinek, aki Maros megyében ezt igényli.

Hívjon bizalommal a 0265 55 55 55-ös telefonszámon hétfőtől péntekig 15 és 20 óra között!

Külön köszönjük a Maros Megyei Tanács azonnali és hathatós támogatását, amelynek köszönhetően megvalósulhatott ez az együttműködés. Isten legyen velünk!

SZÓLJON HOZZÁ

Hozzászólás