Languages

• Címkék:
    2015. Február 13.
    0 hozzászólás
  • Az önkéntes koordinátori munkacsoport azért dolgozik, hogy szervezetünknél nyitott kapuk várják az önkénteseket, hogy megtalálják helyüket és a számukra megfelelő munkát. A koordinátorok összefogják az adott régióban dolgozó Caritas önkénteseket, kísérik, segítik munkájukat, különböző szociális programokat indítanak önkéntesek bevonásával és tartják a kapcsolatot a szervezet munkatársaival, akik önkéntesekkel dolgoznak együtt. Ők azok, akik rendszeres találkozásokat és képzéseket szerveznek a különböző programokban résztvevő önkénteseknek.

Önkéntesek számára kínált programjaink:

Caritas Önkéntes Tábor;
    Kórházi önkéntesség;
    Iskolai önkéntesség;
    Önkéntesként az idősek mellett;
    Önkéntesként a betegek mellett;
    Plébániai Caritas-csoportok;
    Képzések önkénteseknek.
    • A pályázatírás kalandja

Egy interaktív workshop keretén belül a megyei tanácsok által kiírt pályázatok  formájáról és a pályázás módjáról hallhattak, tudhattak meg többet a résztvevők.

• Adj helyet és adj munkát!

Pályázati felhívás önkormányzatok, intézmények, közösségek számára a X. Caritas önkéntes tábor megszervezésére

• Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

2014. július 7-13. közötti hétre tervezett akciónkra várjuk azon közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnának be és adnának munkát 70-100 önkéntesnek.
      Pályázhatnak falvak/ községek/ kisvárosok önkormányzatai, civil és egyházi szervezetek/ intézmények/ közösségek, közintézmények.

• Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

WorkCamp  - Caritas önkéntes tábor: A táborban 80-100, többségében fiatal önkéntes vesz részt, akik a pályázó által kért feladatoka

• Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

Pályázati felhívás a XII. Caritas önkéntes tábor befogadására. A Gyulafehérvári Caritas önkéntes táborát 2015. július 6-12. között szervezzük meg. A tábor jellegzetessége, hogy a résztvevők a befogadó település javára vállalnak munkát. Várjuk azon közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnának be és adnának munkát 80-100 önkéntesnek.Pályázhatnak falvak/ községek/ kisvárosok önkormányzatai, civil és egyházi intézmények.