Languages

Search form

Caritas Iskola

0 hozzászólás

Szervezetünk egyik fő tevékenységi területe az otthoni gondozás, ahol több, mint tíz éves munka folyik. Széles körű és szinte egyedi tapasztalattal rendelkezünk, ezért feladatunknak és kötelességünknek tartjuk egy saját szakképzési kínálat kidolgozását, megszervezését. Szervezetünk számára fontos az ápolói szakma társadalmi elismertsége, a konkrét gyakorlati tapasztalatokból indulunk ki és erre építve fejlesztjük a tudást. A magas szakmai kompetencia mellett tanfolyamaink fő célkitűzése az emberközpontú ápolási szemlélet, kultúra megerősítése, amelyben a gondozásra szoruló személy méltósága, autonómiája, egyéni szükségletei és képességei, a személy és közösség felelőssége központi szerepet kap. Az idősgondozás mellett ma már több más kapcsolódó területen is szervezünk akkreditált képzéseket. Képzéseink olyan felnőttképzések, melyek az adott munkakör betöltéséhez, a foglalkozás, tevékenység gyakorlásához szükséges képesítés megszerzésére, az elhelyezkedés segítésére irányulnak.

A Caritas Iskola akkreditált képzései mellett a munkatársainak továbbképzését is hangsúlyosan kezeli. Számos belső szakmai továbbképzés és tréning segíti munkájukat. Ezeket a szakmai tréningeket a 2013-as évtől más érdeklődők számára is elérhetővé szeretnénk tenni.

Képzéseink: