Languages

Integrációs program romáknak - Székelyudvarhely

• 2018. Január 16.
    0 hozzászólás
  • Elsődleges célunk a gyermekek védelmének érdekében létrejött szolgáltatások biztosítása, az iskolakerülés és -elhagyás megelőzése a gondozói, oktatási, rekreációs-szocializációs, tanácsadási, iskolai és szakmai orientációs tevékenységek, a független élethez szükséges készségek fejlesztések biztosítása által.

• A Budvár negyedben állt a bál

Már hetek óta valami nyugtalanító, de édes várakozás jellemzi a székelyudvarhelyi Budvár negyedben élő roma gyerekek napjait. Februártól elkezdődött a visszaszámlálás.

• A mag el van vetve...

„Ami a legfontosabb: valami akkor születik meg, ha nekikezdek és csinálom, valamint az, hogy nem kell mindent túlbonyolítani.”

• A magány nem vagány

Szociális érzékenység, recept-cserebere, rajzpályázat, közös rádiózás, előadások, kézműves kiállítás… – mert Pati a király. Királyversenyt hirdetett az Erdély FM.

• A remény Marosszentgyörgyön

A szülők is meghívást kaptak a marosszentgyörgyi roma integrációs program adventi napjára, november 29.én.

• A roma kultúra napja 2017

A Gyulafehérvári Caritas társadalmi beilleszkedést elősegítő programja idén másodszorra szervezi meg a Roma Napokat Marosszentgyörgyön.