Languages

Search form

  Jakab Antal Ház

  Címkék: 
  0 hozzászólás

  Húsz éve, hogy megnyitotta kapuit a csíksomlyói Jakab Antal Tanulmányi Ház, számos országos és nemzetközi konferenciának, kulturális rendezvénynek és lelki programnak szolgált színhelyéül. Csíkszereda központjától 3 km-re, a kegytemplom közvetlen szomszédságában meghitt, nyugodt környezetben várja vendégeit 2016-tól immár megújult arculattal. Szállást és étkezést kínál zarándokoknak és csoportoknak, képzések, konferenciák, lelkigyakorlatok, különféle közösségi és családi rendezvények szervezésének biztosít helyet jól felszerelt termekkel, helyiségekkel.

  Szállás | Árak itt
  128 vendég elszállásolására van lehetőség, több, mint ötven két-, vagy többágyas szobákban, előnyös áron.

  Étkezés | Napi zarándokmenü itt
  Hétköznapokon 13 és 15 óra között zarándokmenü fogyasztható, a menü kétféle levest és főételt tartalmaz, a vegetáriánusokat húsmentes kínálattal várjuk.
  Az étterem 120-130 vendég befogadására alkalmas, zártkörű vagy kisebb közös étkezésekre pedig három kisebb terem is a vendégek rendelkezésére áll. A nagy terem kiváló helyszín nagyobb rendezvények (esküvők, családi találkozók, bankettek, stb.) szervezésére.

  Konferencia és gyűléstermek
  A Jakab Antal Házhoz tartozó, Kós Károly által tervezett Kalot épületben egy nagy konferenciateremben, és hét kisebb szemináriumi teremben van lehetőség találkozók, képzések és különféle programok szervezésére.
  A minden igényt kielégítően felszerelt, technikai eszközökkel ellátott konferenciateremben akár 120 fő részvételével is szervezhetőek találkozók, előadások, valamint különféle rendezvények. Fordítóberendezéssel, hangosítással és vetítővel is rendelkezik.
  A kisebb termek 30 és 70 fő befogadására alkalmasak, ezek a résztvevők igényei szerint rendezhetőek be.


  Elérhetőségünk:
  Csíkszereda, Szék útja 147. szám, 530203, Hargita megye
  Telefon: +40-266-372.126, +40-741-258.156
  E-mail: office.jakabantal@caritas-ab.ro