Languages

Search form

  Képzési programok

 • 2015. Február 13.
  0 hozzászólás
 • Képzési programjaink által egyrészt az otthoni gondozás szakszerű végzéséhez nyújtunk oktatási keretet, segítséget és képesítést. Célunk a magas szakmai kompetencia mellett az emberközpontú ellátás és ápolás, a beteg méltóságának és autonómiájának megőrzése. Másrészt képzések szervezésével próbáljuk támogatni a vidékfejlesztést. Programokkal, előadássorozatokkal próbáljuk jelezni a régiók mezőgazdasági, növény- és állattenyésztési lehetőségeit és a megtermelt javak értékesítésének lehetőségeit.

  A képzés elvégzése következtében kapott képesítés a továbbiakban megkönnyítheti az elhelyezkedést is.

 • Kapcsolódó oldalak

 • Kapcsolódó hírek

  2017. Július 4.

  Kinaesthetics, gyermekgondozó, elsősegély, idősgondozó...

  2017. Február 6.

  Pár napja vette át a szakképesítést igazoló okiratot az a 17 fős csoport, amelynek tagjai elvégezték a kórházi ápoló képzést Székelyudvarhelyen.

 • 0 hozzászólás

  Képzési programjaink által egyrészt az otthoni gondozás szakszerű végzéséhez nyújtunk oktatási keretet, segítséget és képesítést. Célunk a magas szakmai kompetencia mellett az emberközpontú ellátás és ápolás, a beteg méltóságának és autonómiájának megőrzése. Másrészt képzések szervezésével próbáljuk támogatni a vidékfejlesztést. Programokkal, előadássorozatokkal próbáljuk jelezni a régiók mezőgazdasági, növény- és állattenyésztési lehetőségeit és a megtermelt javak értékesítésének lehetőségeit.

  A képzés elvégzése következtében kapott képesítés a továbbiakban megkönnyítheti az elhelyezkedést is.