Languages

Search form

  Önkéntesség

 • Címkék: 
  2015. Február 13.
  0 hozzászólás
 • Az önkéntes koordinátori munkacsoport azért dolgozik, hogy szervezetünknél nyitott kapuk várják az önkénteseket, hogy megtalálják helyüket és a számukra megfelelő munkát. A koordinátorok összefogják az adott régióban dolgozó Caritas önkénteseket, kísérik, segítik munkájukat, különböző szociális programokat indítanak önkéntesek bevonásával és tartják a kapcsolatot a szervezet munkatársaival, akik önkéntesekkel dolgoznak együtt. Ők azok, akik rendszeres találkozásokat és képzéseket szerveznek a különböző programokban résztvevő önkénteseknek.

   

  Önkéntesek számára kínált programjaink:

  Caritas Önkéntes Tábor;
  Kórházi önkéntesség;
  Iskolai önkéntesség;
  Önkéntesként az idősek mellett;
  Önkéntesként a betegek mellett;
  Plébániai Caritas-csoportok;
  Képzések önkénteseknek.
  • 96 önkéntes, 2200 munkaóra, 4 találkozás a medvével = XIV. Caritas Önkéntes Tábor, Tusnádfürdő

   Idén 96 önkéntes Tusnádfürdő 13 pontján tevékenykedett négy napon keresztül.

  • A pályázatírás kalandja

   Egy interaktív workshop keretén belül a megyei tanácsok által kiírt pályázatok  formájáról és a pályázás módjáról hallhattak, tudhattak meg többet a résztvevők.

  • Adj helyet és adj munkát!

   Pályázati felhívás önkormányzatok, intézmények, közösségek számára a X. Caritas önkéntes tábor megszervezésére

  • Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

   Pályázati felhívás a XII. Caritas önkéntes tábor befogadására. A Gyulafehérvári Caritas önkéntes táborát 2015. július 6-12. között szervezzük meg. A tábor jellegzetessége, hogy a résztvevők a befogadó település javára vállalnak munkát. Várjuk azon közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnának be és adnának munkát 80-100 önkéntesnek.Pályázhatnak falvak/ községek/ kisvárosok önkormányzatai, civil és egyházi intézmények.

  • Adj munkát egy tettrekész csapatnak!

   2014. július 7-13. közötti hétre tervezett akciónkra várjuk azon közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnának be és adnának munkát 70-100 önkéntesnek. 
   Pályázhatnak falvak/ községek/ kisvárosok önkormányzatai, civil és egyházi szervezetek/ intézmények/ közösségek, közintézmények.

 • Kapcsolódó oldalak

 • Kapcsolódó hírek

 • Címkék: 
  hozzászólás

  Az önkéntes koordinátori munkacsoport azért dolgozik, hogy szervezetünknél nyitott kapuk várják az önkénteseket, hogy megtalálják helyüket és a számukra megfelelő munkát. A koordinátorok összefogják az adott régióban dolgozó Caritas önkénteseket, kísérik, segítik munkájukat, különböző szociális programokat indítanak önkéntesek bevonásával és tartják a kapcsolatot a szervezet munkatársaival, akik önkéntesekkel dolgoznak együtt. Ők azok, akik rendszeres találkozásokat és képzéseket szerveznek a különböző programokban résztvevő önkénteseknek.

   

  Önkéntesek számára kínált programjaink:

  Caritas Önkéntes Tábor;
  Kórházi önkéntesség;
  Iskolai önkéntesség;
  Önkéntesként az idősek mellett;
  Önkéntesként a betegek mellett;
  Plébániai Caritas-csoportok;
  Képzések önkénteseknek.