Languages

Születés Hete Marosvásárhelyen

• 2016. Április 27.
    0 hozzászólás

Marosvásárhely hatodik alkalommal ad otthont a Születés Hete rendezvénysorozatnak május 4. és 6. között. Az eseménynek idén négy társszervezője van: a Familia Centrum Egyesület, a Gyulafehérvári Caritas Korai Nevelő és Fejlesztőközpont, a Gyulafehérvári Családpasztorációs Központ, valamint a VÉDEM – Marosvásárhelyi Édesanyák Egyesülete.

A szerdán kezdődő Születés Hete számos programot kínál: lesznek kerekasztal-beszélgetések elsősorban jövendőbeli és friss szülőknek, mozgásos megtapasztalás várandósoknak, közös dokumentumfilm-nézés a várandósságról. Az idei rendezvényen is lehetőség adódik a kisbabákkal a babamasszázsra való bekapcsolódásra.

A Születés Hete szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozatot Magyarországon idén tizennegyedik alkalommal szervezik meg. Az anyák napját követő héten Erdélyben több településen várják a szervezők az érdeklődő fiatal párokat, szülőket és gyerekeket. Az anyarendezvény további részleteiről a www.szuleteshete.hu honlapon lehet tájékozódni. A marosvásárhelyi rendezvény programját megtalálják a VÉDEM Egyesület Facebook oldalán, weboldalán, valamint a gyerekfoglalkoztatókban, játszóházakban kifüggesztett plakátokon.

Familia Centrum Egyesület
    Gyulafehérvári Caritas Korai Nevelő és Fejlesztőközpont