Languages

Search form

  Támogasd egy éhes gyermek meleg ebédjét!

 • 2018. Október 16. - 2018. Október 16.
  0 hozzászólás

  Hazánkban, a szegénység miatt, a gyermekeknek majdnem fele veszélyeztetett helyzetben van. Nélkülözésben és különböző nehézségekkel küzdő gyermekek számára a legtöbb esetben a nappali foglalkoztatóközpontok jelentik az egyetlen lehetőséget, ahol biztonságos környezetben, a különféle oktatási és felzárkoztató tevékenységek mellett, meleg ételt is kaphatnak. Annak érdekében, hogy esélyük legyen egy jobb jövőre, egy méltóságteljes életre, oktatásra, egészséges és elegendő táplálékra van szükségük. Az éhes gyermek nem tud a tanulásra összpontosítani.

  A Gyulafehérvári Caritas célja, hogy a 19, többnyire vidéken lévő nappali foglalkoztatóközpontjaiban napi meleg ételt kínáljon a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Ezekben a központokban szakembereink 700 gyermeknek segítenek a házi feladatok elvégzésében, képességeket és életkészségeket fejlesztenek, hogy kialakuljon bennük egy kiegyensúlyozott, egészséges és rendszerezett életvitel. Most pedig szeretnénk, ha meleg ételt is kapnának, amely eredményesebbé tenné a tanulást, növelve az iskola folytatásának lehetőségét és a jobb élet esélyét.

  Egy SMS küldésével a 8840-es számra adományozol 2 eurót, amellyel kifizetted egy gyermek napi meleg ebédjét.
  A szám érvényes a Digi, Orange, Telekom és Vodafone hálózatokban.

  Köszönöm az ebédet!

  Néhány információ az SMS-ben való adományozásról: 

  • esetünkben elég egy üres SMS, ha a telefon ezt nem engedi meg, akkor egy bármilyen szövegezésű (akár egy space, vagy bármilyen karakter) SMS küldése,
  • a 2 euró adományra nem alkalmaznak ÁFA-t (TVA-t),
  • sikeres SMS küldése esetében az adományozó azonnal kap egy köszönő üzenetet: Ati donat 2 euro pentru campania O masa calda, o viata draga ...,
  • a fenti cél érdekében eddig küldött SMS-ek száma itt követhető reális időben,
  • további információk olvashatók a mechanizmus működtetőjének, a kolozsvári Közösségi Kapcsolatokért Egyesület | Asociația pentru Relații Comunitare donatie.ro honlapján.

  SZÓLJON HOZZÁ

  0 Hozzászólás