Mozgáskompetencia - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Mozgáskompetencia

 • 2015. December 24.
  0 hozzászólás

  Még ki sem aludt az emberek szívében a Mikulás varázsa, máris itt van a karácsony csodája. A székelyudvarhelyi Mozgáskompetencia Központban is az elmúlt hetekben tele szeretettel készültünk a karácsony várására. Minden csoportot karácsonyi hangulat fogadott, a feldíszitett karácsonyfa ragyogása valamint a sötétben piskólákoló gyertyafény lángja és az a sok szívből jövő jókívánság, csoda és hála.

  2020. Január 17.
  0 hozzászólás

  „Másfél év alatt veszítettem el a beszédkészségemet és három év alatt 35 kg-ot fogytam." Beszélgetés egy beszélni nem tudó emberrel.

  Helyszín: Székelyudvarhely
  2019. December 11.
  0 hozzászólás

  A mozgáskompetencia fejlesztésén alapuló foglalkozások 2019-ben is kétheti rendszerességgel zajlottak a 3-7 éves kisgyerekek és szüleik részvételével

  2017. November 29. - 2017. November 29.
  0 hozzászólás

  Hargita megye három régiójában – Csík, Gyergyó és Udvarhely régiókban – hetedik éve működik sikeresen a Gyulafehérvári Caritas Idősek Nappali Foglalkoztatásának programja

  2017. Október 6. - 2017. Október 6.
  0 hozzászólás

  Tegnap, október 5-én a Gyulafehérvári Caritas ünnepi műsorral köszöntötte az időseket a csíkszeredai Mozgáskompetencia Fejlesztő Központ székhelyén is. Az Idősek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényen 42 idős és idősödő személy vett részt a csíksomlyói Jakab Antal Házban.

  2017. Szeptember 22. - 2017. Szeptember 22.
  0 hozzászólás

  Több, mint fél évtizede valósulnak meg a Gyulafehérvári Caritas különböző programjai a Mol Románia támogatásának jóvoltából

  0 hozzászólás
  Ha ismerem a szivárvány összes színét...

  Az elmúlt két hónapban két képzés zajlott Marosvásárhelyen Kinaesthetics az ápolásban témakörben, a Caritas Iskola szervezésében. Ennek kapcsán a Kinaesthetics alapjairól, a képzés elméleti és gyakorlati aspektusairól, illetve egyéb felmerülő kérdésekről Nagy Annamáriával, a Korai Nevelő- és Fejlesztőközpont munkatársával, 2-es fokozatú Kinaesthetics trénerrel beszélgettünk.

  A Korai Nevelő- és Fejlesztőközpont munkatársaként hogyan kapcsolódik mindennapi munkádhoz ez a terület és a tanult ismeretek?

  2017. Március 1. - 2017. Március 1.
  0 hozzászólás

  Tegnap, február 28-án a Gyulafehérvári Caritas vidám, ünnepi műsorral búcsúztatta a farsangot Székelyudvarhelyen. A húshagyó kedden szervezett álarcosbálon közel 60 idős és idősödő személy vett részt a Papkertben található Nappali Foglalkoztató Központ székhelyén.

  0 hozzászólás
  A gyógyulás evolúció – segíteni lehet, de siettetni nem

  Zoltán Gyergyószentmiklóson él, 39 éves, informatikus, három gyerek édesapja. 2015 decemberében diagnosztizálták betegségét, amit műtét, sugárterápia és hosszan tartó felépülés követ. Zoltán arról mesélt, hogy miként járult hozzá a gyógyulása folyamatához a Gyulafehérvári Caritas Mozgáskompetencia Fejlesztőközpontjában való foglalkozások sorozata.

  - Hogyan kezdődött a betegséged?

  2016. Október 5.
  0 hozzászólás

  Tegnap, október 4-én a Gyulafehérvári Caritas ünnepi műsorral köszöntötte az időseket Székelyudvarhelyen. Az Idősek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényen közel 70 idős és idősödő személy vett részt a Papkertben található Nappali Foglalkoztató Központ székhelyén.

  Már hagyománnyá vált, hogy ez alkalommal a szervezet minden évben ünnepi műsor keretében fejezi ki háláját, tiszteletét, megbecsülését és szeretetét azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.

  Pages