Languages

Search form

  Fogyatékkal élő személyek támogatása

 • Helyszín: Gyergyószentmiklós
  2018. Június 11.
  0 hozzászólás

  A gyergyószentmiklósi közösségépítő programba több, mint 100 egészséges és fogyatékossággal élő személy kapcsolódott be.

  Helyszín: Csíkszereda
  2018. Június 7. - 2018. Június 15.
  0 hozzászólás

  Nagy örömmel értesítünk mindenkit, hogy a több éves építkezést követően Csíkszeredában megnyitja kapuit az új Szent Ágoston Fejlesztőközpont.

  Helyszín: Csíkszereda
  2018. Május 22.
  0 hozzászólás

  "Mindannyian mások vagyunk!" mottóval kilencedik alkalommal várták az érdeklődőket Csíkszeredában a május 17-én szervezett figyelemfelkeltő napra.

  0 hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas fogyatékkal élőket támogató szolgálatának küldetése a sérült gyerekek és családjaik életének teljesebbé tétele. Célja a mozgásszervi problémákkal küzdő és korai agykárosodást szenvedett gyerekek, fiatalok fejlesztése. A fejlesztés segítségével megelőzhetjük az elsúlyosodó mozgásszervi problémák okozta fogyatékosságokat.

  Kapcsolat

  Kapcsolattartó személy: 
  Zsombori Katalin
  Telefonszám: 
  0736-102.688

  Helyszín: Csíkszereda
  2017. December 13.
  0 hozzászólás

  Végéhez ért az idei második Pető program Csíkszeredában.

  Helyszín: Csíkszereda
  2017. Október 31. - 2017. December 15.
  0 hozzászólás

  2017. november 27 – december 15. között újra megszervezzük a három hetes fejlesztő foglalkozást Csíkszeredában gyermekek és felnőttek részére. 

  Bymolnarj
  In
  Oct 11, 2017
  0 hozzászólás

  Idén is ünnepelni hívta támogatóit és foglalkoztatottjait a Gyulafehérvári Caritas keretében működő gyergyószentmiklósi Esély program. A szombati bálon három kerek évfordulót is ünnepeltek: az Esély Alapítvány létrejöttének 20., az Esély program működésének 15. és az Esély bál szervezésének 10. születésnapját.

  Hungarian
  Helyszín: Gyergyószentmiklós, Rozmaring vendéglő
  2017. Október 11. - 2017. Október 27.
  0 hozzászólás

  Hagyományunkhoz híven ezúton mondunk köszönetet azoknak a személyeknek, cégeknek, szervezeteknek, akik az évek során méltányolták és támogatták tevékenységünket.

  Bynorvégok
  In
  Oct 10, 2017
  0 hozzászólás

  Kétnapos konferenciát tartottak Együtt a fogyatékkal élőkért címmel a csíkszeredai Apáczai Csere János Pedagógusok Házában. A hétvégi előadásokon és szakmai műhelyeken a felnőtté vált, iskolából kikerülő, fogyatékkal élő fiatalokról beszélgettek. Szó esett a csíkszeredai, enyhén értelmi sérült fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedésének esélyeiről is.

  Hungarian
  Bymolnarj
  In
  Oct 10, 2017
  0 hozzászólás

  Negyedik alkalommal szervezték meg szombaton a gyergyószentmiklósi Muskátli vendéglőben az immár hagyományosnak mondható Esélybált. A sérült gyerekekkel foglalkozó Esély Alapítvány eképp köszönte meg támogatóinak az együttműködést. A bálon szülők, gyerekek, támogatók és segítők egyenragú emberekként voltak együtt, egy nagy családként szórakoztak.

  Hungarian

  Pages