Languages

Search form

  Képzési programok

 • 2019. Október 9.
  hozzászólás

  Egyetemistaként serényen használtam a tudáspótló parfümöt. A napokban rájöttem: úgy, ahogy van tudáspótló parfüm, létezik sorsfordító iroda is.

  2019. Augusztus 19. - 2019. Szeptember 27.
  hozzászólás

  Gyermekgondozó, tréner/képző...

  Helyszín: Csíkszereda
  2018. December 11.
  hozzászólás

  Az őszi tematikus napokat az ápolás, a gyermekgondozás és a felnőttképzés kérdéskörében szerveztük.

  Bykrisztina.bedo
  In
  Jan 10, 2018
  hozzászólás
  E hónap végéig lehet jelentkezni a Gyergyószentmiklóson induló kórházi-segédápoló, illetve gyermekgondozó-képzésre – hívja fel a figyelmet a tudásbővítési lehetőséget kínáló Gyulafehéri Caritas.
  Hungarian
  2017. December 8. - 2017. December 8.
  hozzászólás

  2017. október és november folyamán a Gyulafehérvári Caritas munkatársainak pénzügyi szimulációs képzésére került sor a projekt keretén belül.

  Bykrisztina.bedo
  In
  Apr 28, 2017
  hozzászólás

  Elsősegélynyújtó- és kórházi segédápolói képzést indít a székelyudvarhelyi Caritas, az érdeklődők május 5-éig jelentkezhetnek – tudtuk meg Csató Judittól, a Caritas munkatársától. Az elsősegélynyújtás elsajátítása bárkinek hasznos lehet.

  Hungarian
  hozzászólás
  Ha ismerem a szivárvány összes színét...

  Az elmúlt két hónapban két képzés zajlott Marosvásárhelyen Kinaesthetics az ápolásban témakörben, a Caritas Iskola szervezésében. Ennek kapcsán a Kinaesthetics alapjairól, a képzés elméleti és gyakorlati aspektusairól, illetve egyéb felmerülő kérdésekről Nagy Annamáriával, a Korai Nevelő- és Fejlesztőközpont munkatársával, 2-es fokozatú Kinaesthetics trénerrel beszélgettünk.

  A Korai Nevelő- és Fejlesztőközpont munkatársaként hogyan kapcsolódik mindennapi munkádhoz ez a terület és a tanult ismeretek?

  2017. Március 28. - 2017. Március 28.
  hozzászólás

   A gyermekgondozó képzés margójára

  A gyermekgondozó képzésünk izgalmas tananyagából az egyik lényeges és elengedhetetlen témát emelném ki: a hiteles szülői, illetve gondozói magatartást és nevelést. Mit is jelent ez valójában a mai ember számára, a 21-ik században?

  2017. Február 6.
  hozzászólás

  Pár napja vette át a szakképesítést igazoló okiratot az a 17 fős csoport, amelynek tagjai elvégezték a kórházi ápoló képzést Székelyudvarhelyen.

  2016. November 23.
  hozzászólás

  Mit jelent a palliatív ellátás?

  A palliatív ellátás célja a betegek életminőségének javítása: testi és lelki szenvedéseik enyhítése, fizikai és szellemi aktivitásuk támogatása, valamint a hozzátartozók segítése a betegség és a gyász terheinek viselésében. Az ellátásban multidiszciplináris csapat vesz részt, így komplex (testi, lelki, szociális, és spirituális) támaszt tudnak nyújtani.

  Pages