Katasztrófa-program - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Katasztrófa-program

 • 0 hozzászólás
  „Remény ott, ahol szinte semmi ok a reményre”

  A Belgiumi Caritasnál dolgozó Sebastien Dechamps a szíriai humanitárius segítségnyújtási programok felelőse, beleértve a Romániai Caritas által társfinanszírozott programot Szíria partmenti régiójában. Sebastien Dechamps júniusban ellátogatott Szíriába. Visszatérése után annak érdekében beszélgettünk vele, hogy többet tudjunk meg a szíriai helyzetről, a Caritas munkájáról és saját benyomásairól.

  Romániai Caritas: Napjainkban milyen a helyzet Tartousban (partvidéki város, itt valósul meg a Romániai Caritas által társfinanszírozott program)?

  Bymartonk
  In
  Feb 15, 2017
  0 hozzászólás

  Szíria és a szomszédos régiók a világ legsúlyosabb humanitárius válságának helyszínei. A már hat éve tartó háború példátlan szenvedéseket okozott és okoz a lakosságnak. A Romániai Püspökkari Konferencia beleegyezésével február 19-én a Romániai Caritas Konföderáció gyűjtést szervez az ország összes katolikus templomában a szíriai háború áldozatainak megsegítésére – írja körlevelében Jakubinyi György érsek.

  Hungarian
  2017. Február 7. - 2017. Február 20.
  0 hozzászólás

  A több mint 1.500 szíriai számára szervezett adománygyűjtésre február 19-én kerül sor a romániai katolikus templomokban.

  0 hozzászólás

  Célkitűzéseink:
  A különböző katasztrófahelyzetekre való felkészülési kapacitás növelése, a bekövetkezett katasztrófák következményeinek csökkentése, segítségnyújtás a rászoruló családoknak az újjáépítésben.


  2014. Június 12.
  0 hozzászólás

  Szolidaritás az árvízsújtotta Szerbia és Bosznia&Hercegovina lakosságával ÉREZZ EGYÜTT VELÜK! Gyűjtés június 22-én a katolikus templomokban és a Caritas-irodákban

  2013. November 28.
  0 hozzászólás
  Együttérzés a Fülöp-szigeteki áldozatokkal

  Az áldozatoknak szüksége van az adományodra!
  Gyűjtés a katolikus templomokban december 8-án
  Adományozz közvetlenül a Caritas-kirendeltségeknél,
  vagy a Gyulafehérvári Caritas által nyitott bankszámlára:
  Caritas Alba Iulia, CF. 4562770
  RO73 RNCB 0003 0015 6949 0005

  2013. November 27.
  0 hozzászólás
  Különdíj a Caritasnak

  A Gyulafehérvári Caritas sepsiszentgyörgyi irodája a kiemelkedő teljesítményért kapott diplomát nemrég  Brüsszelben megszervezett első Európai Zöld Iroda Versenyen.

  2013. Június 18.
  0 hozzászólás
  Árvíz sújtotta?

  Sok tennivaló van, hogy rendbe hozd a házat és újra biztonságos és egészséges lakhatási körülményeid legyenek. Egy kis könyvecske a legfontosabb helyreállítási munkálatokhoz nyújt információkat.

  2011. Március 22.
  0 hozzászólás

  Valószínűleg több mint 10.000 ember halt meg a Japánt ért katasztrófában. A katolikus egyház és a Caritas segíti a katasztrófa áldozatait.

  2010. Szeptember 3.
  0 hozzászólás

  Sikeres volt a Caritas szolidaritási akciója, amelyeta romániai árvízkárosultak részére szervezett

  Pages