Languages

Search form

  Családsegítés

 • Helyszín: Székelyudvarhely
  2018. Február 19. - 2018. Március 8.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  Szeretettel várunk minden szenvedélybeteget és hozzátartozót lelkigyakorlatos programunkra.

  Helyszín: Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós
  2018. Február 16.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  Időseink farsangja a Hargita megyei Családsegítő szolgálat szervezésében.

  0 hozzászólás
  Láthatatlan pofonok

  Tévedünk, amikor csak az agresszió fizikai formáit tekintjük valóban veszélyesnek. A lelki fájdalomhoz, az egészséges fejlődés megzavarásához éppen elég a kiközösítés, kirekesztés és a szóbeli agresszió. Az agresszió rejtettebb, rejtőzködőbb formáit nehezebb tetten érni, de ugyanúgy súlyos nyomokat hagynak mélyen legbelül, ott, ahol az kevésbé látható.

  Helyszín: Csíkszereda, Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós
  2017. December 18.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  A Caritas Ki-Út programjának csapata idén is évzáró találkozót szervezett a támogató csoportokba járó szenvedélybetegek és hozzátartozóik számára.

  Helyszín: Hargita megye,
  2017. November 24.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  „Futunk, futunk, mindig csak futunk… de hová, meddig és miért?” tette fel a költői kérdést a homoródszentmártoni Ibolya.

  2017. November 20.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  A tanulmányi kiránduláson 23 erdőszentgyörgyi és bözödi kisiskolás vett részt.

  2017. November 20.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  A Maros megyei Családsegítő Szolgálat négy Nappali Központjában, 2017 júniusában egy új projekt indult, melynek célja a központokba járó, különböző nehézségekkel küszködő gyerekek egészségi problémáinak felmérése és kezelése.

  Helyszín: Csíksomlyó
  2017. Október 31.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programja és a Katolikus Alkoholistamentő Szolgálat gyógyító lelkigyakorlatot szervezett október 26–29. között Csíksomlyón. 

  Bynorvégok
  In
  Oct 12, 2017
  0 hozzászólás

  Hagyományosan, ünnepség keretében köszöntik a gyergyószentmiklósi szépkorúakat az idősek világnapján. Vasárnap a Korona-épület nagytermében nagyszámú jelenlét mellett zajlott a köszöntés, amit Gyergyószentmiklós Polgármesteri Hivatalának szociális osztálya, a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálata és a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ szervezett.

  Hungarian
  Bynorvégok
  In
  Oct 12, 2017
  0 hozzászólás

  A csíkszeredai Szent Imre Ifjúsági Központban szervezték meg a már hagyományosnak számító nyári gyerekfoglalkoztatót. Az alkalom központi témája idén az iskolai erőszak megelőzése volt. Július 31. és augusztus 4. között zajló, különböző témakörök szerint felépített foglalkoztatókon általános iskolás gyerekek vettek részt, naponta 9-től délután háromig.

  Hungarian

  Pages