Languages

Search form

  Családsegítés

 • 2020. Június 4.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Szervezetünk küldetéséről, tapasztalatairól, valamint a közösségi szerepvállalás fontosságáról osztotta meg gondolatait Márton András igazgató a Nőileg magazinnak.

  Helyszín: Erdély
  2020. Május 29.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Koronavírus: egy szó, mely hónapok óta belengi a sajtót és az életünket. A világméretű járvány szinte kivétel nélkül megjelent a Föld minden országában, és mint azt tudjuk, a kivételt nem Románia képezi. Hazánkban a kormány és a polgárok tudatosságának is köszönhetően a járvány egészségügyi szempontból mérsékelt „lábnyommal” lépett túl a csúcson. Ezzel ellentétben a vírus gazdasági hatása jóval erőteljesebbnek, hosszantartóbbnak ígérkezik. Bizonyos ágazatokban a tevékenység a karantén után is szünetel, a munkanélküliség pedig az egekbe ugrott.

  2019. December 13. - 2019. December 13.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Megvalósítások a Kovászna Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság támogatásának köszönhetően.

  2019. November 27. - 2019. November 27.
  Címkék: 
  hozzászólás

  A stratégiai partnerség keretében összesen 112 mobilitási akcióra került sor 7 szervezet  részvételével 6 Európai Úniós tagállamból.

  2019. November 14.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Milyen élményeim vannak az erőszak kapcsán, mikor vagyok elszenvedő és mikor elkövető?

  Helyszín: Zetelaka
  2019. Július 4.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Több mint negyvenen vettek részt a Zetelakán tartott családi napi rendezvényen.

  2019. Március 4.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Gyergyó régióban a szervezett közösségbe járó idős korosztály köreiben évek óta hagyományként él, hogy évente, farsang alkalmával találkoznak.

  Bygegoi
  In
  Feb 18, 2019
  hozzászólás

  Bejáratott hagyományú, hogy az udvarhelyszéki időseket közös farsangi mulatságra hívja a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálata. Városfalvától Felsőboldogfalván, Székelyudvarhelyen, Oroszhegy és Farskaslaka községen át, legalább húsz településről sereglettek össze a szombati bál résztvevői.

  Hungarian
  2019. Február 13. - 2019. Február 28.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Évtizedes hagyománya van annak, hogy a gyergyószéki időseknek farsangi mulatságot szervez a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő csapata. Alkalmas helyszín erre a gyergyóremetei közösségi ház, ahová több mint kétszázan szoktak megérkezni és egy délutánt együtt tölteni, a nagy vigasság után pedig Illést eltemetni.

  2018. December 10.
  Címkék: 
  hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programjának szervezésében 2018. december 4-én került sor a hagyományos adventi találkozóra.

  Pages