Családsegítés - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Családsegítés

 • Helyszín: Zetelaka
  2019. Július 4.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  Több mint negyvenen vettek részt a Zetelakán tartott családi napi rendezvényen.

  2019. Március 4.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  Gyergyó régióban a szervezett közösségbe járó idős korosztály köreiben évek óta hagyományként él, hogy évente, farsang alkalmával találkoznak.

  Bygegoi
  In
  Feb 18, 2019
  0 hozzászólás

  Bejáratott hagyományú, hogy az udvarhelyszéki időseket közös farsangi mulatságra hívja a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálata. Városfalvától Felsőboldogfalván, Székelyudvarhelyen, Oroszhegy és Farskaslaka községen át, legalább húsz településről sereglettek össze a szombati bál résztvevői.

  Hungarian
  2019. Február 13. - 2019. Február 28.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  Évtizedes hagyománya van annak, hogy a gyergyószéki időseknek farsangi mulatságot szervez a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő csapata. Alkalmas helyszín erre a gyergyóremetei közösségi ház, ahová több mint kétszázan szoktak megérkezni és egy délutánt együtt tölteni, a nagy vigasság után pedig Illést eltemetni.

  2018. December 10.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programjának szervezésében 2018. december 4-én került sor a hagyományos adventi találkozóra.

  2018. November 26.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  A Gyulafehérvári Caritas munkatársai ebben az évben is több Hargita megyei településen szerveztek családnapot. Székelyudvarhelyen, Máréfalván, Farkaslakán, Székelyszentléleken, Kisgalambfalván, Siménfalván és Zetelakán közel 250 gyereket és azok családját sikerült bevonni a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság és a helyi Önkormányzatok által támogatott rendezvényekbe.

  2018. November 12.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  A programban 5 Hargita megyei településen, 7 csoportban, összesen 150 gyermek vett részt.

  Helyszín: Székelyudvarhely
  2018. Október 31.
  Címkék: 
  0 hozzászólás
  A józanság útján

  A Katolikus Alkoholistamentő Szolgálat és a Gyulafehérvári Caritas Ki-Út programja által szervezett lelkigyakorlatos hétvégén vettek részt szenvedélybetegek és hozzátartozóik.

  2018. Október 5. - 2018. Október 25.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  Székelyudvarhely, Szt. Pió Lelkigyakorlatos Ház (Dózsa Gy. u. 15.)
  2018. október 25–28.

  Helyszín: Gyimesbükk
  2018. Szeptember 17.
  Címkék: 
  0 hozzászólás

  A gyimesbükki ezeréves határhoz kirándultak a székelyudvarhelyi Jóreménység - daganatos betegek támogató csoportjának tagjai és hozzátartozóik.

  Pages