Teljes életet élve - Gyulafehérvári Caritas

Languages

Search form

  Teljes életet élve

 • 2008. Október 15.
  Címkék: 
  hozzászólás

  Hírek a gyergyószentmiklósi Szent Erzsébet Öregotthon életéből

  Hargita Megye Tanácsa támogatásával élményekben gazdag kirándulásban volt részük szeptemberben a gyergyószentmiklósi Szent Erzsébet Öregotthon fentjáró lakóinak.
  Több mint negyvenen sétáltak a Gyilkos-tónál, hajókáztak a Békási tavon. Volt, aki először ült vízi járműn, és volt olyan is, akinek sok emlékét, katonaságát, egykori munkáját idézte a hajókázás. Ezt követően meglátogatták Viisoarán a Bistrita ortodox kolostort.
   
             
  Október 13-án „Fiatalkori szép emlékeim” címmel játékos vetélkedőt szerveztek az öregotthon munkatársai az otthon lakói számára. A személyzetből kinevezett zsűri virággal, csokoládéval és oklevéllel díjazta a versenyzőket. A vetélkedőt követően a gyergyószentmiklósi Step Dance tánccsoport előadásában társasági táncokat láthattak az otthon lakói.
  Október 14-én a tízedik alkalommal megszervezett szüreti bálon a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes erdélyi tánccsokorral szórakoztatta a jelenlévőket. Szívtánc, szőlő és borkóstoló, majd tombolahúzás tette színesebbé a hangulatot.
  A rendezvényeket támogatta: Bakos Vilmos, BB Market és Savilcom Kft.

  SZÓLJON HOZZÁ

  Hozzászólás