Languages

2% pentru zâmbetul lor!

• 12 Februarie 2018 - 25 Mai 2018
    0 comentarii

Avem nevoie de tine, direcționează 2% din impozitul tău Organizației Caritas Alba Iulia. Să ajutăm împreună …
    … bătrânii rămași singuri,
    … copiii săraci,
    … persoanele cu dizabilități,
    … comunitățile în care trăim!

Fiecare persoană fizică are posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe veniturile din anul anterior către o entitate nonprofit. Această sumă nu reprezintă o donaţie sau o sponsorizare, ci este o parte din impozitul deja achitat. Dacă nu decizi de această sumă, ea va rămâne statului.

Completează cu datele tale personale formularul de mai jos, și depune-l, până cel târziu, pe 25 mai la sediul administrației financiare de care aparții sau la cel mai apropiat birou Caritas.
    formularul 230, dacă ai realizat venituri doar din salariu
    formularul 200, dacă ai realizat și alte venituri în afara salariului (activități independente, cedarea folosinței/vânzarea bunurilor mobile și imobile, dreptul de autor, etc.)

Caritas Alba Iulia ajută comunitățile locale de 28 de ani, sprijinind bătrânii rămași singuri, copiii săraci, persoanele cu dizabilități marginalizate de societate. Cei peste 600 de angajați ai organizației și cei 500 de voluntari oferă sprijin pentru aproximativ 35.000 de persoane din șapte județe din Transilvania, fie că este vorba de vârstnici, bolnavi îngrijiți la domiciliu, persoane cu dizabilități, sau adolescenți; aceștia din urmă, participă la diferite activități de grup sau citesc o poveste copiilor din secția de pediatrie a spitalului, în loc să-și piardă timpul pe stradă.

Anul trecut, datorită persoanelor solidare, am reușit să strângem 129.805,66 RON în beneficiul persoanelor nevoiașe. Mulțumim!

Informații suplimentare: județul Alba: 0258-811.499, județul Harghita: 0266-315.763, județul Hunedoara: 0254-549.843, județul Covasna: 0267-315.457, județul Mureş: 0265-250.191.

Lista documente

LĂSAȚI UN COMENTARIU