Languages

Privacy statement

• Byenetix
    0 comentarii

Vom păstra datele dumneavoastră în siguranţa si vom monitoriza periodic metodele noastre pentru a încerca sa punem în aplicare cele mai bune practici de abordare. Aceasta Politica de Confidenţialitate descrie modul în care colectăm, folosim şi divulgăm informaţiile pe care ni le furnizaţi. Vă rugăm să vă asiguraţi ca aţi citit întreaga Politica de Confidenţialitate înainte de folosirea site-ului sau înainte de a ne transmite informaţii.

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

0 comentarii

Politica de confidenţialitate a Asociației Căminul de bătrâni Sf.Elisabeta se referă la modalitatea în care se colectează, se foloseşte sau după caz se divulgă datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi, precum şi măsurile luate de Asociația Căminul de bătrâni Sf.Elisabeta pentru a monitoriza şi să îmbunătăţi periodic metodele  de gestiune a acestor informaţii. Dorim să atingem exigenţele impuse de legislaţia naţională şi comunitară şi încercăm să punem în aplicare cele mai bune practici de abordare, în ceea ce priveşte operarea cu datele dumneavostră cu caracter personal.

0 comentarii

Politica de confidenţialitate a Caritas Alba Iulia Dezvoltare Comunitară Rurală se referă la modalitatea în care se colectează, se foloseşte sau după caz se divulgă datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi, precum şi măsurile luate de Caritas Alba Iulia Dezvoltare Comunitară Rurală pentru a monitoriza şi îmbunătăţi periodic metodele  de gestiune a acestor informaţii.

0 comentarii
    Politica de confidenţialitate a Caritas – Asistenţă Socială se referă la modalitatea în care se colectează, se foloseşte sau după caz se divulgă datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi, precum şi măsurile luate de Caritas – Asistenţă Socială pentru a monitoriza şi să îmbunătăţi periodic metodele  de gestiune a acestor informaţii. Dorim să atingem exigenţele impuse de legislaţia naţională şi comunitară şi încercăm să punem în aplicare cele mai bune practici de abordare, în ceea ce priveşte operarea cu datele dumneavostră cu caracter personal.
    0 comentarii
    Vom pastra datele dumneavoastra in siguranta si vom monitoriza periodic metodele noastre pentru a incerca sa punem in aplicare cele mai bune practici de abordare. Aceasta Politica de Confidentialitate descrie modul in care colectam, folosim si divulgam informatiile pe care ni le furnizati. Va rugam sa va asigurati ca ati citit intreaga Politica de Confidentialitate inainte de folosirea site-ului sau inainte de a ne transmite informatii.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

• Ultimele știri

Vineri, 2017. Noiembrie 17.

Aduceţi-ne cărţile de copii nefolosite acasă care vor înfrumuseţa Crăciunul unui copil aflat în dificultate!

Luni, 2017. Noiembrie 13.

Între 10-12 noiembrie 2017 în campusul tîrgumureşean al universităţii în parteneriat cu Universitatea Sapientia Facultatea din Tg. Mureş, Caritas Alba lulia, Kinaesthetics Romania și Stiftung Lebensqualität din Elveţia a organizat cu participarea a peste 120 de persoane din ţară şi din străinătate conferinţa internaţională „Îngrijire şi calitatea vieţii”.