Privacy statement - Caritas Alba Iulia

Feb 18, 2019
    0 comentarii

INTRODUCERE

Pentru Caritas Alba Iulia, protejarea datelor dvs. personale are o importanță deosebită. Protejarea datelor personale este un factor important în planificarea și desfășurarea serviciilor noastre sociale. Toate serviciile sunt astfel concepute încât datele Dvs. personale să fie protejate.
    În cadrul operaţiunilor de prelucrare a datelor ne străduim să fim cât mai transparenți. Dorim ca politica noastră de confidențialitate să fie simplă și cât mai clară cu putinţă, pe care o să o actualizăm constant cu noi practici de securitate.

Bymartonk
    In
    Mai 25, 2018
    0 comentarii

BEVEZETÉS

A Gyulafehérvári Caritas számára az Ön személyes adatainak a védelme kiemelt fontosságú. Személyes adatainak védelme fontos tényezője annak, hogyan tervezzük meg és végezzük szociális szolgáltatásainkat. Valamennyi szolgáltatásunkat az Ön személyes adatai védelmének szem előtt tartásával tervezzük meg.
    Az adatfeldolgozási eljárásaink során törekszünk az átláthatóságra. Igyekszünk egyszerűen és közérthetően megfogalmazni adatvédelmi szabályzatunkat, valamint folyamatosan frissítjük biztonsági gyakorlatainkat.