Aventuri în teatrul de păpuşi şi în muzeu - Caritas Alba Iulia

Languages

Search form

Aventuri în teatrul de păpuşi şi în muzeu

• 30 Martie 2017
    0 comentarii

Ziua de miercuri a fost plină de aventuri şi distracţie pentru elevii din Sîngeorgiu de Pădure, Bezid, Bălăuşeri, Fântânele şi Bordoşiu care participă la activităţile Centrelor de zi a programului Asistenţă Familială. Elevii din clasele I-IV. au vizitat teatrul de păpuşi şi muzeul.

Primul program a fost povestea Mica sirenă în teatrul de păpuşi Ariel. După ridicarea drapelei s-a făcut linişte completă, cei 70 de elevii fiind uimiţi de jocul luminilor, de costume, marionete şi alte efecte. Desigur, spectacolul i-a plăcut tututror.

Următoarea staţiune a fost Muzeul de Ştiinţele Naturii, unde biologul Marton Attila ne-a prezentat colecţia muzeului, acesta inclunzând obiecte interesante precum roci vulcanice, colţi lungi ale mamutului, craniul ursului şi fluturi. Copiii au căutat cu interes liliecii pe peretele peşterii şi au pândit bufniţele din spatele vitrinei. Cel mai mare succes între copii au avut lupii care au încercuit o căprioară neajutorată.

Acestor copii, ziua de miercuri a fost o experienţă de neuitat, precum şi faptul că au putut vizita oraşul care - din punctul lor de vedere - este mare, dinamică şi captivantă. Mulţumim din inimă Teatrului Ariel şi Muzeului de Ştiinţele Naturii pentru că ne-au ajutat în realizarea acestei excursii.

(Márton Kinga Izabella)

Galerie