Languages

In
    Jul 06, 2015
    0 comentarii

Activitatea de la Caritas Alba Iulia chiar de la începuturi a fost asistată de voluntari. De-a lungul anilor am recunoscut importanța lor în organizația noastră, astfel a devenit necesar o mentalitate pe care s-a putut clădi munca voluntară şi reţeaua de voluntariat. Ca urmare, în 2008 am angajat doi coordonatori voluntari, azi sunt opt coordonatori care unesc voluntarii pentru a le pregăti, a le forma pentru activităţi. Astfel organizaţia noastră se străduiește să ofere cadre instituționale și fond profesional pentru munca de voluntariat.

Site-ul programului de voluntariat poate fi accesat de aici.

• Ultimele știri

Vineri, 2017. Noiembrie 17.

Aduceţi-ne cărţile de copii nefolosite acasă care vor înfrumuseţa Crăciunul unui copil aflat în dificultate!

Luni, 2017. Noiembrie 13.

Între 10-12 noiembrie 2017 în campusul tîrgumureşean al universităţii în parteneriat cu Universitatea Sapientia Facultatea din Tg. Mureş, Caritas Alba lulia, Kinaesthetics Romania și Stiftung Lebensqualität din Elveţia a organizat cu participarea a peste 120 de persoane din ţară şi din străinătate conferinţa internaţională „Îngrijire şi calitatea vieţii”.