Mai multe știri - Caritas Alba Iulia

Languages

Search form

  Mai multe știri

 • Locație: Zetelaka
  4 Iulie 2019
  0 comentarii
  ”Ziua Familie Mele” la Zetea

  Peste patruzeci de persoane au participat la evenimentul organizat de programul United Networks denumit ”Ziua Familiei Mele”. Organizarea evenimentului a fost susținut de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Harghita, respectiv Primăria Comunei din Zetea.

  Locație: Ozsdola
  14 Martie 2019
  0 comentarii
  Ziua Internațională a Femeii la Ojdula

  Sărbătoarea Zilei Femeii a avut loc pe 4 martie la grădinița din Ojdula. În localitate se desfășoară trei programe pentru incluziune socială - Centrul de zi, Superar și United Networks - care au organizat în comun evenimentul.

  Locație: Sepsikőröspatak
  4 Aprilie 2019
  0 comentarii
  Voluntarii din Ojdula au câștigat a II-a Cupă a Prieteniei

  Proiectul United Networks din cadrul organizației Caritas Alba Iulia a organizat, pentru a doua oară Cupa de Fotbal a Prieteniei.  De această dată campionatul a fost găzduit de sala de sport din Valea Crișului, unde publicul local a putut vedea meciuri spectaculoase și interesante.

  9 Iulie 2019
  0 comentarii
  Tabără interculturală la Ojdula

  Am organizat pentru a patra oară tabăra interculturală la Ojdula.

  2 Decembrie 2019 - 25 Februarie 2020
  0 comentarii
  Ziua Familiei în Cuieșd

  Este o zi însorită, iar în calendar scrie data de 27 noiembrie 2019. Împreună cu colegii mei din cadrul proiectulu ”United Networks” ne pregătim să organizăm Ziua Familiei în Cuieșd pe tema Adventului. În sala de clasă s-au adunat copii, părinții și bunici, gata de joacă. 

  Locație: Zetelaka
  27 Noiembrie 2019
  0 comentarii
  Ziua Familiei la Zetea

  În cadrul proiectului ”United Networks – Inițiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităților marginalizate” s-a organizat evenimentul ”Ziua Familiei” pentru a doua oară în acest an în comuna Zetea. Părinți și copii, în total 48 de participanți au luat parte la eveniment care a avut scopul să aducă membrii familiilor mai aproape. După deschiderea evenimentului, părinții au luat parte la prezentarea ”Replanificare”, având ca tema educația și creșterea copiilor. În paralel, copii au avut ocazia să se pregătească pentru perioada Adventului participând la ateliere de creație.

  18 Octombrie 2019 - 31 Octombrie 2019
  0 comentarii
  Conferința ”Romii într-o societate incluzivă”

  Közel 150 résztvevővel zajlott le október 16-án a Közösségépítők konferenciája Székelyudvarhelyen.

  30 Decembrie 2019
  0 comentarii
  Culorile Caritas: angajament și umanitate

  Cu această retrospectivă Vă dorim un An Nou binecuvântat de Dumnezeu!

  23 Decembrie 2019
  0 comentarii
  Crăciun 2019

  Când Dumnezeu a coborât la noi prin Isus Hristos, atunci a ales în mod deliberat destinul uman – acest lucru îl subliniem foarte des, mai ales de Crăciun. Dar, ne-am întrebat oare, ce înseamnă această soartă umană? Nu este greu de ghicit, dacă privim în jurul nostru: sărăcie, greutăți, suferință, luptă.

  Da, chiar și luptă. O luptă care transformă sărăcia, greutățile și suferința.

  Când Iisus Hristos a venit între noi, el și-a asumat toate greutățile vieții, dar a și transformat-o pentru că știa că Dumnezeu este cu El, în El și lucrează prin El.

  9 Decembrie 2019 - 9 Decembrie 2019
  0 comentarii
  Parteneriat între Consiuliul Județean Mureș și Caritas, 2019

  În 2019 mai multe programe ale Organizației Caritas Alba Iulia au fost sprijinite de Consiliul Județean Mureș, cum ar fi Îngrijirea la Domiciliu și Voluntariatul.

  Pages