Languages

O carte = un zâmbet

• 17 Noiembrie 2017 - 31 Decembrie 2017
    0 comentarii

Aduceţi-ne cărţile de copii nefolosite acasă care vor înfrumuseţa Crăciunul unui copil aflat în dificultate!

Se dovedeşte constant că mulți oameni buni trăiesc printre noi. Ne întâlnim de multe ori cu oameni care îşi fac treaba în fundal, necunoscuți, neașteptând orice premiu, plată sau recunoaştere, lucrând zi de zi în slujba altora, muncind din greu. De asemenea, în fiecare an suntem căutaţi de oameni care, pe măsură ce se apropie de Crăciun, vor să facă un bine pentru semenii noştri care trăiesc în dificultate.

De data aceasta ne-a căutat proprietarul lanţului de librării Bookyard Company SRL cu scopul de a colecta și de a distribui cărți între copiii defavorizați din județele învecinate care participă la programele noastre.

Experiența colegilor noștri care lucrează cu copii este că sunt puține cărți în căminul familiilor defavorizate sau chiar nu sunt deloc, deoarece venitul mic al familiei este destinat în principal achiziționării hranei zilnice. Cu toate acestea, când în timpul activităţilor apar cărţile, ochii copiilor strălucesc și răsfoiesc cu bucurie cărțile de poveşti și abecedarul. Aceste copii vor primi – până Crăciun – cărţile colectate în librării, în cadrul acţiunii „Cutie de pantofi”.

Cei care doresc să ajute pot să se alăture și să doneze cărți în librăriile listate în două feluri:

• Aducând în magazine cărțile pentru copii care nu sunt folosite în casă, dar sunt în formă bună;
    • Achiziționând cărți și caiete de lucru noi în magazine.

Cărţile pot fi depuse până la 15 decembrie în cutiile din următoarele librării:

• Librăria Kobak – Tîrgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 18,
    • Librăria Kobak – Reghin, str. Mihai Viteazul nr. 15,
    • Librăria Kobak – Praid, str. Gării nr. 131,
    • Librăria Irka – Gheorgheni, str. Kossuth Lajos nr. 1,
    • Librăria Firka – Miercurea Nirajului, str. Teilor nr. 29,
    • Librăria Firka – Topliţa, str. Borsec nr. 3.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

0 Comentarii