Languages

• Locație: Marosszentgyörgy
    19 Decembrie 2017 - 19 Decembrie 2017
    0 comentarii

Primăria Sîngeorgiu de Mureș în parteneriat cu Asociația Divers, Asociația ”Caritas - Asistență Socială” Filiala Organizației Caritas Alba Iulia și Școala Gimnazială ”Sfântu Gheorghe” a lansat în data de 7 noiembrie 2017 la Primăria Sîngeorgiu de Mureș proiectul „O șansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureș”.

Scopul proiectului ”O Șansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureș” este reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din cele 4 comunități marginalizate din comuna Sîngeorgiu de Mureș, județul Mureș, în care există preponderent populație aparținând minorității rome, prin implementarea de măsuri integrate prin intermediul intervențiilor în domeniul educației, ocupării forței de muncă, furnizării de servicii medico-sociale și sociale, îmbunătățirii condițiilor de locuit, acordării de asistență juridică și combaterea discriminării și promovării relațiilor interculturale. Obiectivul general al proiectului oferă beneficii membrilor grupului țintă alcătuit din 600 de persoane (300 copii și 300 adulți), preponderent de etnie romă în comuna Sîngeorgiu de Mureș.

Mai multe informaţii despre proiect AICI.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
    Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

LĂSAȚI UN COMENTARIU

0 Comentarii