Pregătiri pentru Crăciun în Sg. de Mureş şi Cotuş - Caritas Alba Iulia

Pregătiri pentru Crăciun în Sg. de Mureş şi Cotuş

• 18 Decembrie 2018 - 18 Decembrie 2018
    0 comentarii

Copiii din Sângeorgiu de Mureş, beneficiarii proiectului „O Şansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureș” împreună cu beneficiarii Centrului de zi din Sângeorgiu de Mureș și al clubul vârstnicilor organizat de Organizaţia Caritas au sărbătorit în data de 11 decembrie Adventul, perioada de pregătire pentru Sfânta Sărbătoare a Crăciunului.

Pedagogii împreună cu copiii au recitat poezii şi au cântat colinde, la care s-au alăturat şi vârstnicii. După vizionarea unui filmuleţ emoţionant despre Crăciun, au urmat activităţi artistico-plastice, unde copiii împreună cu vârstnicii au creat felicitări şi ornamente de Crăciun.

Vârstnicii au fost bucuroşi pentru că li s-a oferit ocazia de a petrece timpul la un astfel de eveniment. Copiii din programul Şcoală după Şcoală au fost entuziasmaţi, iar pentru ei a fost o posibilitate unică de a se pregăti pentru sărbători. Au ascultat cu mare atenţie poveştile şi poeziile recitate de vârstnici și preotul din localitate.

În data de 12 decembrie evenimentul a fost organizat și în localitatea Cotuş, unde copiii au fost însoțiți de bunici. Împreună au creat simbolul Adventului, coroniţa. La sfârşitul evenimentului toţi participanții au fost serviţi cu ceai cald şi prăjituri.

Galerie

LĂSAȚI UN COMENTARIU