Languages

Search form

Proiecte în derulare

• Prin PROGRAMUL DE COOPERARE ELVEŢIANO-ROMÂN în cadrul proiectului
      Incluziune socială şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a romilor şi a altor grupuri vulnerabile în judeţul Harghita şi Covasna Fundaţia FAER, prin colaborare cu Asociaţia "Caritas - Asistenţă Socială" Filiala Organizaţiei Caritas Alba Iulia organizează activităţi pe linia de acţiune "educaţie" în 9 centre de zi destinate copiilor cu probleme sociale, educaționale pentru cca. 220 de copii.

06/01/2018
    • În parteneriat cu MOL România ajutăm la îmbunătățirea ambientului de locuit pentru persoane cu situație materială precară, precum și, oferim servicii de dezvoltare a competențelor de mișcare pentru persoanele, care datorită bolii de care suferă, nu-și pot părăsii locuința, sau, nu au posibilități materiale să achite contravaloarea acestor servicii.

12/31/2017
  • Ultimele știri

Vineri, 2017. Noiembrie 17.

Aduceţi-ne cărţile de copii nefolosite acasă care vor înfrumuseţa Crăciunul unui copil aflat în dificultate!

Luni, 2017. Noiembrie 13.

Între 10-12 noiembrie 2017 în campusul tîrgumureşean al universităţii în parteneriat cu Universitatea Sapientia Facultatea din Tg. Mureş, Caritas Alba lulia, Kinaesthetics Romania și Stiftung Lebensqualität din Elveţia a organizat cu participarea a peste 120 de persoane din ţară şi din străinătate conferinţa internaţională „Îngrijire şi calitatea vieţii”.