Languages

Search form

  Stiri despre noi

 • Mesagerul de Covasna,
  2017. Noiembrie 14.
  Categorie:

  Un bal caritabil, în vederea dotării Centrului de zi din Ojdula, dedicat copiilor proveniți din medii defavorizate, dar și în scopul achiziționării unor echipamente pentru facilitarea mobilității persoanelor vârstnice, va fi organizat joi, la  Zăbala.

  Zi de zi,
  2017. Noiembrie 7.

  Proiectul „O șansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureș”, în valoare de 3,5 milioane de euro, a fost prezentat în primăria din localitate, în cadrul unei conferințe de presă, care a început la ora 10.00.

  Cuvântul Liber,
  2017. Octombrie 17.
  Categorie:

  Vineri, 13 octombrie 2017, între orele 18 și 20 Fundația Caritas din Alba Iulia a organizat în Piața Teatrului din Târgu-Mureș acțiunea intitulată „Un milion de stele pentru nevoiași."

  Mesagerul de Covasna,
  2017. Octombrie 17.
  Categorie:

  Aproape 500 de covăsneni au aprins candele în semn de solidaritate față de cei aflați în dificultate și au făcut donații, în cadrul acțiunii „Un milion de stele pentru nevoiași”. Evenimentul pregătit de organizaţiile „Caritas” din România s-a desfăşurat, concomitent, vineri, în mai multe localităţi din țară.

  Zi de zi,
  2017. Octombrie 16.
  Categorie:

  Peste 4.700 de persoane au participat vineri, 13 octombrie, la evenimentul caritativ organizat de Caritas, Un milion de stele pentru nevoiasi. Evenimentul s-a desfasurat simultan in 18 localitati, printre care Targu-Mures, Singeorgiu de Mures, Sangeorgiu de Padure, Sovata si altele. In Targu Mures, pana la ora editiei s-au adunat 7.817 lei, 1.605 lei in Singeorgiu de Mures si peste 3.000 de lei au fost colectati in Sovata.

  Zi de Zi,
  2017. Octombrie 16.
  Categorie:

  Peste 4.700 de persoane au participat vineri, 13 octombrie, la evenimentul caritativ organizat de Caritas, Un milion de stele pentru nevoiași. Evenimentul s-a desfășurat simultan în 18 localități, printre care Târgu-Mureș, Sîngeorgiu de Mureș, Sângeorgiu de Pădure, Sovata și altele.

  Ziarul Văii Jiului,
  2017. Octombrie 15.
  Categorie:

  Suma de 2.603 lei s-au adunat la Petrosani, în cadrul actiunii de strângere de fonduri, grupatã sub genericul „Un milion de stele pentru nevoiasi”. Ideea este a celor de la Caritas România, care au organizat astfel de actiuni în mai multe orase, printre care si Petrosaniul.

  Ziarul Exlusiv.ro,
  2017. Octombrie 14.
  Categorie:

  Municipiul Petroșani și-a înscris și în acest an numele pe harta solidarității, odată cu participarea în proiectul național de voluntariat derulat de Asocația Caritas în câteva zeci de localități din România, în scopul strângerii de fonduri pentru nevoiași.

  Ziar Harghita,
  2017. Octombrie 12.
  Categorie:

  Evenimentul va avea loc vineri, 13 octombrie 2017, de la ora 18,00 în faţa Casei de Cultură Topliţa. Un milion de stele pentru nevoiaşi este organizat de Caritas Alba Iulia, unde cei interesați pot aprinde candelele solidarității pentru a atrage atenția asupra situației copiilor săraci, cărora li se pot oferi donații.
  Să arătăm că nu suntem indiferenţi faţă de soarta semenilor noştri!

  Mesagerul de Covasna,
  2017. Octombrie 10.
  Categorie:

  Trei localități covăsnene participă, vineri, 13 octombrie, la evenimentul „Un milion de stele pentru nevoiași”-  cel mai amplu gest de solidaritate, derulat anual de către organizațiile „Caritas” din întreaga țară.

  Pages