Languages

Articole

• 2017. Decembrie 22.
    0 hozzászólás

În Sîngeorgiu de Mureş şi Cotuş, în cadrul unui centru de zi de cinci ani sunt programe de integrare pentru copii proveniţi din familii aflaţi în dificultate. Despre program, activităţi şi copii am discutat cu Korodi-Szász Orsolya, şeful centrului.​

2017. Iulie 21.
    0 hozzászólás

Sébastien Dechamps de la Caritas Belgia este responsabil de programele de ajutor umanitar din Siria, inclusiv programul cofinanțat de Caritas România în regiunea de coastă a Siriei. În iunie, Sebastien Dechamps a vizitat Siria. După întoarcerea sa, am vorbit cu el pentru a afla mai multe despre situația din Siria, despre ce a făcut Caritas și despre propriile lui impresii.

2016. Decembrie 6.
    0 hozzászólás

Zilele Centrului rezidențial „Casa Providenței” din Valea Izvoarelor sunt mai vesele de câteva luni cu ajutorul unui nou venit. Fulg de Nea, pisoiul elegant, frumos și pufos are un loc de muncă stabil și o responsibilitate solemnă: zâmbirea zilnică a vârstnicilor. Salariul sunt gustările bine meritate și delicioase în schimbul unui zâmbet care – fără Fulg de Nea – nu s-ar fi născut. În mod similar, zilele vârstnicilor din Căminul de bătrâni „Sfânta Elisabeta” din Georgheni sunt înseninate de cinci pisici mici și mătăsoase și mama lor. Pisicile au acces în sălile de zi a centrelor, iar prezența lor este un mare succes în rândul persoanelor în vârstă. Dorința de a primi și oferi iubire este prezentă de-a lungul vieții, iar pentru bunicii ajunși în cămine de bătrâni animalele servesc nu doar ca sursă de bucurie, dar și ca destinatari a dragostei.

Pages