Languages

Search form

Centrul de Zi Maica Tereza, Tîrgu-Mureş

• comentarii

Scopul centrului de zi este sprijinirea pensionarilor care trăiesc singuri, mobilizându-i să își părăsească singurătatea locuinței pentru a fi din nou membri activi și importanți ai societății. Prin diferite metode pedagogice oferim posibilitate vârstnicilor de a-și exprima mai ușor starea spirituală, suferințele, bucuriile, punând accent pe menținerea și îngrijirea sănătății.

Servicii oferite:

• asistență individuală, consiliere psihologică, juridică şi administrativă;
    • activităţi în grup: gimnastică medicală, cursuri de limbă germană și engleză, curs de operare PC, îndeletniciri artizanale, jocuri de societate, excursii, programe culturale, serbări, vizionări de film, dezbateri pe diverse teme;
    • grup de sprijin pentru bolnavii de cancer;
    • transportul persoanelor cu deficienţe locomotorii, în vederea participării la activităţile centrului.

Denumirea centrului: Centrul de Zi pentru Vârstnici Maica Tereza
    Date de contact: Tîrgu-Mureş, str. Mărăşti nr. 13, tel: 0040-741-258-194, e-mail: gyongyi.kiss@caritas-ab.ro
    Criteriile de admitere: Persoane adulte cu vârsta peste 65 ani
    Serviciile oferite: Servicii de socializare si petrecerea timpului liber, servicii socio-medicale, servicii de suport pentru a participa la servicii sociale.
    Personalul de specialitate: asistent social, pedagog social.