Languages

Îngrijirea bolnavilor

• 9 Martie 2015
    0 comentarii
  • Prin activităţile de asistenţă medicală oferim soluţii pacienţilor imobilizaţi la pat sau la domiciliu, totodată venim în sprijinul persoanelor care nu pot beneficia de tratamente de specialitate. Serviciile oferite de personalul nostru, după caz, ​​pot fi servicii medicale sau sociale. În plus, în cadrul serviciului nostru de mediere putem aduce în contact pacientul cu medicul de specialitate.

• Linkuri similare

• Știri

2017. Noiembrie 13.

Între 10-12 noiembrie 2017 în campusul tîrgumureşean al universităţii în parteneriat cu Universitatea Sapientia Facultatea din Tg. Mureş, Caritas Alba lulia, Kinaesthetics Romania și Stiftung Lebensqualität din Elveţia a organizat cu participarea a peste 120 de persoane din ţară şi din străinătate conferinţa internaţională „Îngrijire şi calitatea vieţii”.

2017. Februarie 10.

Uimire pentru ceea ce face Dumnezeu: „Mi-a făcut lucruri mari Cel Atotputernic…” (Lc 1,49)

2017. Ianuarie 13.

Îmbătrânirea este un proces în viaţa noastră pe care foarte mulţi persoane în vârstă acceptă destul de greu.

• 0 comentarii