Languages

• Labels:
    9 Martie 2015
    0 comentarii
  • Conceptul Kinaesthetics poate fi descris prin arta şi ştiinţa mişcării. Se bazează pe perceperea şi experienţa propriei mişcări, dezvoltând calitatea mişcării de zi cu zi. Învăţarea domeniului Kinaesthetics poate ajuta la dezvoltarea personală şi profesională a unei persoane, dar şi la adaptarea persoanei care învaţă la situaţii specifice, concrete şi să o ajusteze la nevoile concrete a unui îngrijit.

• Mă mişc deci exist

În perioada 23.09-26.09.2013 în Municipiul Topliţa s-a desfăşurat proiectul “ Mă mişc deci exist”, la Centrul de plasament pentru copii cu handicap sever în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  şi Caritas Alba Iulia – Îngrijire la Domiciliu.

• Linkuri similare

• Știri

2013. Octombrie 1.
    Categorie: Kinaesthetics