Languages

Search form

Programe pentru persoane cu dizabilităţi

• 9 Martie 2015
    0 comentarii
  • Prezenţa unei persoane cu dizabilităţi în familie necesită schimbarea completă a stilului de viaţă pentru întreaga familie. Se dezechilibrează ordinea, va fi nevoie de o persoană care este liberă 24 de ore pe zi pentru îngrijirea persoanei dezavantajate. În acest fel, efectuarea sarcinilor zilnice devine mai dificilă. Scopul programelor pentru persoane cu dizabilităţi este scutirea parţială a familiilor de la supravegherea persoanei cu dizabilitate, totodată acesta se poate îmbogăţi cu experienţe pozitive prin evenimentele organizate pline de culoare: concerte, tabere, cursuri de gătit etc.

• Inaugurarea Centrului de Dezvoltare Sfânta Ana

În data de 1 septembrie 2016 va avea loc inaugurarea Centrului de Dezvoltare Sfânta Ana.

• Părinţi competenţi – copii competenţi

În perioada 3 – 6 iulie 2012 reprezentanţii ONG-urilor din şapte ţări au avut ultima reuniune din cadrul  proiectului Grundtvig

• Pregătiri pentru Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

În Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii Caritas Alba Iulia organizează cu ocaziei Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice o serie de evenimente în mai multe localităţi din Transilvania.

• Să ajutăm, dar cum?

Cu acest titlu a fost organizată cea de a şasea ediţie a conferinţei „Împreună pentru Persoanele cu Dizabilități” a Caritas Alba Iulia – Centrul de Consiliere şi Informare pentru Persoane cu Dizabilități, susţinută la Centrul de Conferinţe Jakab Antal din Şumuleu Ciuc în data de 20-21 septembrie.

• Szász János, fostul director al Caritas-ului, a fost premiat

În semn de recunoaştere fostul director al Organizaţiei Caritas Alba Iulia, D-ul Szász János a fost distins cu Ordinul de Merit Maghiar în Grad de Cavaler acordat de preşedintele Republicii Ungare, dr. Áder János

• Linkuri similare

• Știri