Languages

Search form

Sprijină masa caldă a unui copil flămând!

• 16 Octombrie 2018
    0 comentarii

În țara noastră aproape jumătate din copii se află în situație de risc, din cauza sărăciei. În majoritatea cazurilor centrele de zi sunt singura opțiune pentru copiii cu diferite vulnerabilități, unde într-un ambient sigur, pe lângă diferite activități educative și sociale pot primi și o masă caldă. Pentru a avea o șansă la o viață demnă, la un viitor mai bun, acești copii au nevoie de educație, de hrană sănătoasă și suficientă. Niciun copil flămând nu se poate concentra la învățat.

Caritas Alba Iulia și-a propus să ofere o masă caldă pe zi copiilor defavorizați din cele 19 centre de zi, majoritatea din mediul rural. În aceste centre 700 de copii sunt ajutați de specialiștii noștri să își facă temele, să își dezvolte abilități și deprinderi de viață pentru a se acomoda la o viață echilibrată și sănătoasă. Acum dorim să primească și o masă caldă, care va aduce rezultate la învățătură, implicit crește posibilitatea de a continua școala şi șansa pentru o viață mai bună.

Oferind 2 euro prin SMS la 8840 ajuți un copil flămând să ia o masă caldă.
    Numărul este valabil în rețelele Digi, Orange, Telekom și Vodafone.

Sărut-mâna pentru masă!

Câteva informații despre donația prin SMS:

• în cazul nostru, este suficient de a trimite un mesaj fără text, sau dacă telefonul nu permite acest lucru chiar și un spațiu sau orice alt caracter este suficient,
    • TVA-ul nu se aplică pentru donația de 2 euro,
    • după trimiterea reușită a unui SMS, donatorul va primi instataneu un mesaj de mulțumire: Ati donați 2 euro pentru campania O masa calda, o viata draga ...,
    • numărul SMS-urilor primite de organizație se poate afla în timp real de aici,
    • mai multe informații se poate citi pe donatie.ro, pagina inițiatorului mecanismului, Asociația pentru Relații Comunitare din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

0 Comentarii