Languages

Search form

  Asistență Familială

 • Locație: Regiunea Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc şi Gheorgheni
  2 Octombrie 2017 - 5 Octombrie 2017
  0 comentarii

  Cu ocazia Ziua Mondială a Vârstnicilor am organizat evenimente în 9 localităţi din judeţul Harghita.

   

  11 Mai 2017 - 10 Iunie 2017
  0 comentarii

  Update: fotografii despre eveniment >>>

  Anul acesta participăm în concursul de înot Swimathon pentru a doua dată, astfel poţi sprijini proiectul Prima mea tabără de vară a organizaţiei Caritas Alba Iulia până la 11 iunie.

  30 Martie 2017
  0 comentarii

  Ziua de miercuri a fost plină de aventuri şi distracţie pentru elevii din clasele I-IV., acestea vizitând teatrul de păpuşi şi în muzeul.

  Locație: Székelyudvarhely
  19 August 2016 - 2 August 2016
  0 comentarii

  În data de 1 septembrie 2016 va avea loc inaugurarea Centrului de Dezvoltare Sfânta Ana.

  7 Martie 2016 - 7 Martie 2016
  0 comentarii
  O şansă pentru un viitor mai bun în regiunea Târnava Mică

  În cadrul proiectului "O şansă pentru un viitor mai bun" în cursul lunilor octombrie şi noiembrie 2015 am realizat un studiu reprezentativ despre situaţia socială a populaţiei în patru localităţi din regiunea Târnava Mică.

  9 Decembrie 2015 - 9 Decembrie 2015
  0 comentarii

  La Sîngeorgiu de Mureş, copii şi vârstnicii s-au pregătit împreună de sărbătoare. Elevii din programul “şcoală după şcoală” împreună cu vârstnicii au ornat pogăcele cu miere, au pregătit felicitări şi lampioane, s-au jucat şi s-au rugat. Activităţile s-au desfăşurat într-o atmosferă veselă şi festivă. Ne-a copleşit un sentiment de bucurie şi satisfacţie văzând copii şi vârstnicii lucrând împreună în această atmosferă plăcută.

  0 comentarii
  În cadrul serviciilor de Asistenţă Familială Caritas Alba Iulia, cel mai important scop este protecţia şi ajutarea relaţiei primare ale vieţii, a familiei. Dorim să atragem atenţia asupra sensului, bucuriilor şi frumuseţilor vieţii prin reprezentarea valorilor creştine. Sănătatea individuală şi a familiei, rolurile parentale înseamnă foarte mult pentru o societate sănătoasă - aici doreşte să contribuie şi Asistenţa Familială.
   

  Colegii Asistenţei Familiale Caritas Alba Iulia:

  Judeţul Harghita:


  0 comentarii

  Scopul programului este dezvoltarea şi ajutarea grupurilor de consultanţă şi a grupurilor de ajutor individuale. Totodată importantă este dezvoltarea culturii individuale de ajutor pentru dependenţă în judeţul Harghita pentru o funcţionare eficientă a consilierii dependenţei.

  Contact

  Persoană de contact: 
  Bokor-Péter Szabolcs
  Telefon: 
  0737-004.113
  Adresa de e-mail:  

  0 comentarii

  Scopul nostru primar este întărirea ideii de familie şi căsătorie, utilizând valorile creştine şi umane şi prin ajutarea plănuirii de familie conştiente. Dorim înrădăcinarea în rândul tinerilor a crezului în viaţa de familie fericită şi armonioasă. Grupul ţintă vizat al programului ce a pornit în oraşul Târgu Secuiesc sunt elevii din clasele VI-VIII. şi clasele IX-XI. şi părinţii lor.


  0 comentarii

  Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii ”Sf. Varvara” contribuie prin programele oferite la consolidarea serviciilor sociale în Valea Jiului și la consolidarea rolului familiei prin facilitarea accesului la bune practici.

  Venim în întâmpinarea nevoilor comunității de informare și dezvoltare prin servicii de specialitate, măsuri și planuri integrate, aliniate standardelor profesionale înalte.


  Pages