Languages

Search form

  Voluntariat

 • 24 Iunie 2019 - 31 August 2019
  Etichete: 
  comentarii

  Cel de al 16-lea WorkCamp al Caritasului pe meleaguri minunate.

  Bymolnarj
  In
  Oct 18, 2017
  comentarii

  Suma de 2.603 lei s-au adunat la Petrosani, în cadrul actiunii de strângere de fonduri, grupatã sub genericul „Un milion de stele pentru nevoiasi”. Ideea este a celor de la Caritas România, care au organizat astfel de actiuni în mai multe orase, printre care si Petrosaniul.

  Romanian
  Bymolnarj
  In
  Oct 18, 2017
  comentarii

  Sute de oameni au aprins lumina sperantei la Petrosani. A fost o actiune organizatã de Caritas, vineri seara, în centrul municipiului. „Un milion de stele” a ajuns în aceastã toamnã la editia a IV-a si oamenii deja au învãtat cã pot face minuni aprinzînd o simplã lumînare.

  Romanian
  Bymolnarj
  In
  Oct 18, 2017
  comentarii

  Municipiul Petroșani și-a înscris și în acest an numele pe harta solidarității, odată cu participarea în proiectul național de voluntariat derulat de Asocația Caritas în câteva zeci de localități din România, în scopul strângerii de fonduri pentru nevoiași.

  Romanian
  17 Mai 2017
  Etichete: 
  comentarii

  Voluntariat – bucătărese din solidaritate 

  Acțiunea Lasă urme! este organizată pentru a treia oară de către Asociația Caritas Alba Iulia, cu scopul de a pune tinerii în mișcare și de a-i îndruma pe căile voluntariatului. În cadrul acesteia, echipe formate din tineri entuziasmați trebuie să planifice o activitate de voluntariat și să o ducă la bun sfârșit, fiind evaluați la sfârșit de un juriu. Însă pentru cele șapte voluntare de la Cluj-Napoca, această acțiune înseamnă mult mai mult decât o simplă posibilitate de a practica voluntariatul.

  2 Noiembrie 2016
  Etichete: 
  comentarii

  În data de 29-30 octombrie a avut loc prima activitate în cadrul proiectului ”ECOul Muntelui” cu participarea a 40 de voluntari.

  4 Iulie 2016
  Etichete: 
  comentarii

  Mai mult de 80 de voluntari au ajutat la înfrumuseţarea curţii şi a împrejurimii Casei Jakab Antal în Şumuleu Ciuc.

  3 Iunie 2016 - 1 Iulie 2016
  Etichete: 
  comentarii

  Tabăra de voluntari anul acesta va avea loc între 27 iunie -1 iulie la Șumuleu-Ciuc în Casa Jakab Antal.

  1 Aprilie 2016
  Etichete: 
  comentarii
  Young Caritas - evenimentul final al proiectului

  În data de 30 martie 2016 de la ora 13 a avut loc încheierea proiectului Young Caritas – Creează viitor! desfăşurat în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna finanţat prin fonduri norvegiene (EEA Grants) la biroul Young Caritas.

  11 August 2015
  Etichete: 
  comentarii
  Am colorat în Petroșani!

  S-a încheiat Tabăra de Voluntariat Caritas, ediţia a XII-a 6-12 iulie la Petroşani.

  Pages