3,5% tiszta szívvel

A remény éltetéséhez Ön is hozzájárulhat, felajánlva jövedelmi adójának 3,5 százalékát. Ezúton a Gyulafehérvári Caritas-szal együtt segíthet:
  • a hátrányos helyzetű, tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeken, a fogyatékkal élőkön, közösségeinken,
  • az elfeledett, házhoz vagy ágyhoz kötött időseken és a betegeken.

Felelősségünk és lehetőségünk egy jobb élet teremtése azok számára, akik körülöttünk élnek, akiknek jóléte ránk van bízva. Ha a gyerekeket segítjük, egészséges felnőtté válhatnak a mi hozzájárulásunkkal, ha az idősekre összpontosítunk, az élet méltóságának megőrzését szorgalmazzuk. Ugyanakkor példát is mutatunk a gyerekeknek: csak így, ekkora tisztelettel, szeretettel szabad embert kísérni az élete vége felé. Aktív felnőttként így tarthatjuk fenn a reményt: jó célért élünk, és lesz, aki mellénk álljon majd, ha megöregszünk.

A Gyulafehérvári Caritas tevékenységei kiterjednek a gyerekprogramokra, kezdve a magzatkortól (várandós foglalkozások) a korai fejlesztésre, a hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok felkarolásáig. A szeretetszolgálat ott áll az ember mellett az élete végéig, testi, szellemi leépülésében próbálja könnyebbé tenni mindennapjait. A magánytól menti meg az embereket, reményt adva, hogy van, aki megfogja a kezüket.

A remény éltetéséhez Ön is hozzájárulhat, felajánlva jövedelmi adójának 3,5 százalékát.

Ezért kérünk minden nagylelkű embert, töltse ki személyes adataival az alább letölthető űrlapok valamelyikét és legkésőbb május 25-ig adja le a lakhelye adóhivatalánál vagy juttassa el a legközelebbi Caritas-irodához!

A tavalyi 3,5%-os felajánlásoknak köszönhetően eddig 70 024,79 lej gyűlt össze a szükségben élő emberek megsegítésére. Az ő nevükben köszönjük!

További információkért az alábbi telefonszámok egyike hívható: 0741 258 161 vagy Fehér megyében: 0258 811 499, Hargita megyében: 0266 315 763, Hunyad megyében: 0254 549 843, Kovászna megyében: 0267 315 457, Maros megyében: 0265 250 191.

Köszönjük, hogy felajánlásával kifejezi bizalmát a Gyulafehérvári Caritas szeretetszolgálata iránt!